Gość chęć_spróbowania Napisano Lipiec 15, 2014 Jestem zwyczajnym 20-paro latkiem,. Przystojnym, inteligentnym facetem, który nie ma problemów z kobietami. Siedzi we mnie jednak coś, czego bałem się spróbować z partnerkami, z którymi byłem. Nie potrafiłem się do tego przyznać. Wreszcie dojrzałem jednak do tego, iż chęć realizacji tego pragnienia jest za silna. Uwielbiam kobiecą bieliznę, szpilki, kozaki, pończochy i rajstopy. Podniecają mnie zadbane, kobiece stopy i myśl o ich pieszczeniu. Kocham miłość francuską w stronę partnerki, może nawet bardziej niż sam seks. I chyba chciałbym poddać się kobiecie, spełniać jej wolę. Nie wiem czy to pociąg do femdom, sam fetysz, a może jeszcze coś innego. Dlatego szukam kogoś. Kogoś kto zechciałby porozmawiać na ten temat, zaoferować swój pogląd na sprawę, nakierować mnie we właściwym kierunku. A może nawet kobietę, która widziałaby się po drugiej stronie moich pragnień? Kobietę wiedzącą czego mi potrzeba lepiej niż ja sam i jednocześnie wyrażającą chęć na pokazanie mi tego? Tak czy inaczej, zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach