Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja po seksie z nowopoznanym facetem

Polecane posty

Gość gość

Relacja po seksie z praktycznie nieznanym facetem W ostatni piątek byłam wraz z grupą znajomych z roku w pubie. Było bardzo sympatycznie, niektórzy przyszli z jakimiś innymi swoimi znajomymi ale wszyscy swietnie sie dogadywali i dobrze bawili. Siedziałam obok faceta ,którego kojarzylam z uczelni, swietnie nam sie rozmawiało, okazało sie ze mamy mnóstwo wspólnych zainteresowań i podobne charaktery. Po pewnym czasie on położył mi rękę na nogach i patrzym na mnie w dość specyficzny sposób, zarzucał komplementam. Gdy pożegnałem sie ze wszystkimi i oznajmiłam ze muszę złapać busa ( bo mieszkam poza miastem) on oświadczył ze pójdzie ze mną i mnie odprowadzić bo mieszka blisko PKS i nie wypada żeby kobieta w moim wieku chodziła samanw nocy. Jadąc tramwajem zaczęliśmy sie całować i dotykać, jemu sie chyba bardzo podobało bo nawet jak wysiedlony to ciagle trzymał moją rękę, obejmował mnie i calowal. Następnie dowiedzieliśmy sie ze nie ma już autobusów wiec on zaproponował noclegi u siebie....opieralam sie ale on był...hmm, przekonujący. No i stało sie, seks był na prawdę dobry, oboje czerpalismy dużą satysfakcję a potem spaliśmy objęci. Rano było dość dziwnie. Poczułam wyrzuty sumienia wiec po prostu sie ładnie pożegnałam i wyszłam, on nalegał żebym dała mu znać jak dojadę do domu, co tez uczyniłam... Dwa dni myślałam ciagle o tej sytuacji, wyrzuciałam sobie ze jestem pierwszą lepszą a potem ni stad ni zowąd on sie odezwał i zaproponował spotkanie i napisał ze zdecydowanie chciałby mnie lepiej poznać. Dzisiaj znowu spotykamy sie w tym samym miejscu co ostatnio (i w tym samym gronie) a ja nie wiem jak mam sie zachować. Bardzo mnie zaintrygował swoją osobą ale chyba nie jestem zainteresowana poważną relacją. Jak mu to dać do zrozumienia żeby nie wiał mnie za dzi.wkę?

Gość gość
Na taka opinię jest już za późno :)

Gość gość
no cóż.Niejedno dobre małżeństwo tak zaczęło.Ja znam 2. Więc wszystko jeszcze się może zdarzyć

Gość gość
Jesli jest frajerem to uda ci się wkręcić mu, że z ciebie porządna laska.