Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Brak powodzenia w staraniach o koleżankę z roboty znowu

Polecane posty

Po raz kolejny nie było jej w pracy dzisiaj i w tym tygodniu prawdopodobnie nie będzie (wiem, bo mam wgląd do grafiku). Opcje są trzy 1) Może pojawić się w czwartek w robocie (ale prawdopodobieństwo mizerne:() 2) Mogę się pojawiać pod Jej alternatywnym miejscem pracy (ale prawdopodobieństwo też nie duże, bo byłem dwa razy i bez rezultatu satysfakcjonującego) 3) Mogę Jej wysłać zaproszenie na FB (ale będę musiał się wytłumaczyć, skąd znam Jej personalia)... Słowem. Czuję, że jestem w czarnej dupie . . . :o

Gość gość
jako poligamista dasz sobie radę :)

Sam jesteś skundlony, bo widziałem twoją fotę i mogę ci powiedzieć, że jestem czystszy rasowo od ciebie... A z blogów nic ciekawego nie ma. Ja realizuję się w realu...

Twoje meldunki są dla mnie tak wiarygodne, jak raporty antoniego m. A odnośnie twoich ciebie, to widziałem twoje foty, i na moje oko wyglądasz jak pół dupy zza krzaka, więc codo swojej przystojności mnie nie przekonasz. Nawet gdybym był twoim starym, chyba bym się do ciebie nie przyznawał . . .

Twarz już swoją pokazałem. Nie będę się powtarzał. A masz rację. Nie dorastam antoniemu m. W przeciwieństwie do niego, nie jestem schizofrenikiem o twarzy szatana. Z resztą w ogóle nie jestem schizofrenikiem . . .

Gość gość
heingist nie widzisz, że to denny podszyw maćka b? to pewnie ten kretyn barłoś

Tematy inne się wyświetlają. Jak niby można robić takie podszywy?

Gość gość
po wypowiedziach od razu widać że to fejk ten podszyw już od dawna tu jest był kiedyś czas na kafe, że można było robić podszywy o identycznych nikach

Gość gość
barłoś wypieprzaj debilu

Ale wtedy niejaki przemek 22 vel "kutas nastroszony" robił podszywy....