Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaa1993

mój facet ma małego

Polecane posty

Gość stokrotkaa1993

mam cudownego faceta. przystojny, poukładanym lecz czasem szalony, jest dla mnie dobry. niejedna mi zazdrości. ale.. w seksie juz nie jest tak pięknie. chodzi o to że ma małego. zaledwie 17cm. każdy z moich byłych miał znacznie większego i wtedy miałam nieziemskie orgazmy. z moim obecnym niestety nie mam prawie w ogóle:( co mam robić? rzucić go? wiem, że seks nie jest najważniejszy, ale dla mnie jest dosyć ważny w życiu. poza tym chciałabym się związać z kimś na stałe, poukładać sobie, życie , mieć wspólne plany. nie wiem co robić?

Gość gość
Such men should be immeditally killed by priest.

Gość stokrotkaa1993
nikt mi nic nie doradzi?:( miałyście też takie dylematy?

Gość gość
każdy wyczuwa podszyw

Gość gość
17 cm to srednia europejska, nie wiem czego ty szukasz? Jak bedziesz szukac duzego penisa i na dodatek super faceta to mozesz i do 50-tki szukac.

Gość gość
Taki penis to górne 20% populacji, więc jest on duży

Gość stokrotkaa1993
właśnie nie o to chodzi, że szukam faceta z dużym penisem. szukałam kogoś przy kim będę się czułą dobrze, kto będzie mnie szanował, z kim będę budowała przyszłość. tylko czy mam zrezygnować z dobrego seksu? może tak już jestem zbudowana, że tylko większy członek potrafi mnie w pełni zadowolić:(

Gość stokrotkaa1993
czy w życiu zawsze tak już jest? nie może wszystko pasować? poprzedni faceci źle mnie traktowali, ale miałam cudowny seks, mieli większe. a tej jest dobry, wiem, że zapewni nam dobrą przyszłość, ale mam się pogodzić z tym, że nie będę już miała dobrego seksu do końca życia? to jest naprawdę duży problem. nie oceniajcie w ten sposób, że szukam faceta w dużym penisem i kropka.

Gość gość
zostaw chlopaka bo go szkoda...kup sobie kij od szczotki i znajdz nastepnego s*******a z wielka pała ktora cie zadowoli. Widac co jest dla ciebie w zyciu najwazniejsze

Gość stokrotkaa1993
nie zasłużyłam na takie ocenianie. zaznaczyłam, że nie myślę tylko o seksie, o dużych penisach, a o całokształcie, o udanym życiu we dwoje. tylko są różne aspekty tego życia. udane życie seksualne to 1 z nich. mogę zrezygnować z dobrego seksu, ale po jakimś czasie pojawi się pewnie frustracja, poza tym będę cały czas oszukiwać go. bo przecież mu nie powiem, że jest mi źle i nigdy nie będzie cudownie bo ma małego:(

Gość gość
Jak nudne życie muszą mieć osoby, którym chce się pisać i ciągnąć takie żenujące prowokacje. :D

Gość kanapka ze schabka
miałam ten sam problem. najgorsze jest to że się bardzo zaangażowałaś. ja zawsze wolałam najpierw "zapoznać się" z tym czym dysponuje kandydat na tego jedynego. nie mówię, że od razu poszłam z każdym do łóżka (uprzedzając komentarze). ja spotkałam w końcu swojego wymarzonego faceta:) nieprawda jest, że większość facetów ma małe, albo że 16-17 cm to duży. większość moich byłych miała duże, 18-22 cm.

Gość gość
gość dziś Jak nudne życie muszą mieć osoby, którym chce się pisać i ciągnąć takie żenujące prowokacje. jak nudne życie muszą mieć faceci z małymi < niż 18 cm penisami :D i mogą się nabawić kontuzji reki, bo nic innego im nie pozostaje:D

Gość gość
Prowo o małych penisach już się przejadło więc lepiej wymyśl coś lepszego to będziesz miała więcej wpisów. Chyba że brak ci kreatywności :(

Gość Sanitas prawdziwa
Popieram tych którzy doradzali ci związek z kijem od miotły.

Gość gośćHeh
A ja się zastanawiam, skąd wiesz ile jest cm dokładnie. Przystawiałas mu linijkę?

Gość stokrotkaa1993
nadal nie wiem co mam robić:( i tutaj się pewnie nie dowiem. nikt mi nie doradzi szczerze, bez głupich, obrażających komentarzy? może jestem już tak nastawiona psychicznie na udany seks tylko z mężczyzną który ma raczej dużego. pierwsze doświadczenia seksualne zdobywałam właśnie z kimś takim. później tez miałam 2 chłopaków , którzy nie musieli się wstydzić wielkością. członka. odpowiadając na pytanie. nie mierzyłam, ale sam mi mówił ile ma cm, poza tym mierzyliśmy z moim byłym który miał dużego, bo sama byłam ciekawa ile cm. więc mam porównanie i mniej więcej wiem bez mierzenia;) potrafię powiedzieć który jest duży, który mały;)

Gość juz nie naiwna
zostań z tym jeśli jest bogaty, a w międzyczasie rozglądaj się za kimś lepszym. moze znajdz sobie kochanka? nie miej wyrzutów bo twoj facet tez cie zdradzi predzej czy pozniej, moze juz to robi jesli ma okazję...

Gość gość
nie przejmuj się komentarzami.obrażające komentarze piszą kobiety aseksualne, albo faceci z małymi;) większość kobiet ma obojętny stosunek do seksu, duża część robi to z tego względu że chce facet, a raczej nie odczuwa przyjemności. mało jest kobiet które naprawdę lubią seks. Ty jesteś jedną z tych ostatnich. Z doświadczenia wiem, że dla kobiet które naprawdę lubią seks wielkość ma znaczenie. po pierwsze, bardzo podnieca kobietę sama myśl o dużym członku partnera. po drugie doznania są o niebo lepsze. daremnie wmawiać komuś, że wielkość nie ma znaczenia, że liczy się technika, a jak to nie pomaga, to że nie seks jest najważniejszy, az w końcu obrażać, że czego ona oczekuje, co z niej za dz... Sam mam dużego penisa i wiem, że zadowalam w pełni partnerkę. Ma ona ochotę na różne rzeczy w seksie, nie trzeba jej namawiać itd.