Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podniecenie

Polecane posty

Gość gość

Hej... mam 14 lat i... nie wiem jaka jest moja orientacja. Zawsze lubiłam chłopców, wciąż mi się podobają, wyobrażam sobie z nimi związek i późniejsze życie (małżeństwo, dzieci i wg)... Zawsze uważałam, że dziewczyny są wredne... zresztą tak jak ja) dziewczyny są bardziej poważne i wg a chłopcy ... zabawni, ciekawi tacy... ponieważ jestem nastolatką lubię chłopców słodkich, niegrzecznych nwm jak to określić ale lubię też przystojnych i takie tam... zawsze wszystko kojarzyłam z chłopakami : podryw - chłopcy ; małżeństwo - chłopcy; miłość - chłopcy i wg ale.... pewnego dnia zaczęłam się zastanawiać jakiej jestem orientacji. Wszystko chłopcy ale seks... nie wiem. Nigdy nie byłam w żadnym związku, czy to z chł, czy z dz. Tym bardziej nie uprawiałam seksu ( nie śpieszy mi się jak to niektórym ;) ) Kiedyś wpisałam na internecie seks w zdjęciach i był to seks hetero i ... chyba nic nie czułam. może trochę. a jak wpisałam seks dziewczyn to coś poczułam. nie wyobrażam sobie z nimi życia, nie wytrzymałabym chyba i wg ale... to bardziej tak, że seks z facetem może nie wyjść, mogę się nei podniecić, może się śmiać, i boję się co o mnie pomyśli i wg a dziewczyna... mam to gdzieś. jak mnie nei pokocha to trudno bo sama tez jej nie pokocham. Ale dlaczego podnieca mnie zdj seksu dziewczyn, a hetero nie? Jestem homo? Gdy czytam opowiadanie erotyczne o seksie mężczyzny z kobietą to się podniecam i dochodzę ale... dlaczego podnieca mnie zdjęcie dziewczyn? Chciałabym mieć rodzinę, dzieci, dom i oczywiście : męża! oni są świetni! co mam robić? cały czas się zamartwiam nie wiem co się ze mną dzieje...

Gość gość
I sent incvision for you so tomorrow you won't live.

Gość gośćHeh
Kobiety podniecaja sie dotykiem, nie ogladaniem filmow czy czytaniem opowiadan erotycznych. Przynajmniej wiekszosc. Tak wiec nie masz sie zawczasu co przejmowac, mloda jestes.

Gość gość
Z twojego opisu wynika, że jesteś heteroseksualna. Te różne doświadczenie seksualne wynikają z burzy hormonów! W tym wieku nie zamartwiałabym się niczym takim! Bawiłabym się, spotykała ze znajomymi, słuchała muzyki i tyle! Rozumiem, że pewnie chciałabyś się określić, ale nie da się tego w 100% w tak młodym wieku. Skoro nie wyobrażasz sobie życia z kobietą, to jakbyś miała tak żyć? Męcząc się? I to dlaczego? Dlatego, że tak wcześnie wybrałaś orientację (przypominam, że jej się nie da wybrać ; ) ) ? Nawet gdybyś sobie takie życie wyobrażała.. nie znaczy od razu, że jesteś homo. Wiele kobiet, dorosłych już, zamężnych... takich, że tak powiem, 100% hereto czasami miewa fantazje erotyczne z kobietą w roli głównej. Dlaczego? Nie potrafię wyjaśnić. Chyba każda z nas ma jakiś 1% lub 0,5% biseksualizmu... skąd się biorą te buziaczki w policzek? to ocenianie siebie nawzajem? :) SPokojnie, zajmij się dorastaniem, nauką, życiem i odkrywaniem świata, a nie orientacją bo nieważne jak bardzo byś tego chciała, w tym wieku jej nie ocenisz ;) Nie zamartwiaj się na zapas bo tylko jakieś choroby nerwowe mogą wyjść i inne takie ;)

Bzdura. Kobiety podniecają się przy pomocy wszystkich zmysłów.

Gość gość
Lara C pytanie nie było przy jakich zmysłach podniecają się kobiety, lecz o orientację tej dziewczyny (to znaczy , dziewczynki) Według mnie jesteś jeszcze bardzo młoda i tego teraz nie określisz, jak dla mnie jesteś hetero i nie zamartwiałabym się tak. Mnie też czasem podniecają zdjęcia lub filmy seksu kobiet a jestem hetero. Mam 28 lat i wspaniałego, zabawnego i uroczego mężczyznę u boku. Nie wiem, czy to ta "moda" na bycie homo tak wam w głowach poprzewracała czy co!?

to jest kara za rozwiązłość seksualna tak pisze w piśmie św bóg przemienia orientacje na przeciwne swej naturze

Gość gość
Wszystkie strony są od18 lat to jak na nie weszłaś

Gość Lara C
Do gościa z 23:38. Rozumiem o co pyta autorka tematu. Mój poprzedni post dotyczy wypowiedzi gościaHehh.