Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Wszyscy mi mówią że jestem za gruba

Polecane posty

Np. matka mówi że powinnam się odchudzić, ojciec też swoje i reszta innych osób. A co ja poradzę, na to, że lubię jeść. Np. Idę do pizzerii, zamawiam pizze, potem zapiekankę a na koniec hamburgera a w pizzerii się na mnie patrzą ile ja to jem. Idę na szkolną stołówkę, kupuje podwójną porcję naleśników, potem zupę gulaszową a na koniec inne danie rybę z ziemniakami i buraczkami i też się gapią na to że prowadzę zdrowy tryb życia.

Gość MamaMu
Najlepsza dieta to MŻ. Ale jeśli masz problem z łaknieniem i czujesz się cały czas głodna kup sobie AquaSlim. Takie saszetki do rozpuszczenia w wodzie. Pijesz wodę a AquaSlim działa na Twoj organizm. Kompozycja źół wspomaga odchudzanie i hamuje uczucie glodu. Fajna sprawa, ja polecam.

Witam! Faktycznie suplement diety AquaSlim ma działanie wspomagające odchudzanie. To źródło składników ułatwiających odchudzanie i utrzymanie zgrabnej sylwetki. To zestaw 3 aktywnych składników zawierający L-karnitynę, garciniacambogię oraz chrom, które uzupełniają dietę podczas odchudzania, pomagają pozbyć się zbędnych kilogramów zmniejszając uczucie głodu. Dodam także, że ważne aby przy jego stosowaniu stosować dietę oraz być aktywnym fizycznie dla osiągnięcia właściwego efektu utraty wagi. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
A są jakieś przeciwwskazania do stosowania tego suplementu?

Witam ponownie! W odpowiedzi na pytanie pragnę przekazać, że AquaSlim jest suplementem diety przeznaczonym wyłącznie dla osób dorosłych. Produktu nie powinny przyjmować kobiety w ciąży, matki karmiące, a także osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Suplementu diety AquaSlim nie powinny przyjmować kobiety w ciąży, matki karmiące, a także osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu. Dodam także, że jest to suplement przeznaczony wyłącznie dla osób dorosłych. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim