Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Wszyscy mi mówią że jestem za gruba

Polecane posty

Np. matka mówi że powinnam się odchudzić, ojciec też swoje i reszta innych osób. A co ja poradzę, na to, że lubię jeść. Np. Idę do pizzerii, zamawiam pizze, potem zapiekankę a na koniec hamburgera a w pizzerii się na mnie patrzą ile ja to jem. Idę na szkolną stołówkę, kupuje podwójną porcję naleśników, potem zupę gulaszową a na koniec inne danie rybę z ziemniakami i buraczkami i też się gapią na to że prowadzę zdrowy tryb życia.

Gość gość
prowo :o

Ja widzę, że mi trochę brzuch wystaję, jak u baby w ciąży ale co poradzę na to że jem i lubię jeść. To kebaba, to czekoladkę, to chipsy.

Gość gość
Bo ludzie nie zawsze mogą zrozumieć, że ktoś może olewać to, że jest gruby i czuć się dobrze we własnej skórze. Że woli dobrze zjeść, niż założyć super ciuch. Zauważyłam, że jak ktoś jest gruby, to wszyscy na około uważają, że chciałby być szczupły i że na pewno się odchudza. A może ktoś chce być gruby? Może ktoś tak lubi? Olewaj to, to Twoja sprawa.

Nawet, słyszałam że od tego można zawału dostać :D ale co poradzisz jak tu sobie kupię loda, tam hot doga francuskiego a jeszcze gdzieś indziej ciasteczka.

Gość gość
chyba grubba

Gość gość
the smurfs 2014.07.16 To śmiciówka sie odzywiasz,czyli masz zagłodzony organizm

Gość gość
Grubasy nie czująsię dobrze we własnej skorze. Mogą tylko tak mówic, tylko im nie zależy. Są na wszystko obojętni.