Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heera

Kobieta i motocykl

Polecane posty

Gość Heera

mój chłopak twierdzi, że kobiety nie nadają się na kierowców samochodów, a tym bardziej motocykli, nie zgadzam się z nim i chcę sobie kupić Kawasaki Ninja , dziewczyny czy serialnie motocykle powinnyśmy omijać szerokim łukiem?

Gość Katarinka81
Nie powinnaś się w ogóle takimi opiniami przejmować - mam Kawasaki, ale naked Z800 i jakoś dla nikogo nie stanowiło to większego problemu. Moim zdaniem takie sądy wygłaszają nieco zakompleksieni panowie, które po prostu zazdroszczą nam odwagi. Poza tym uważam, że kobieta na motocyklu wygląda wyjątkowo seksownie :) Nie zastanawiaj się i spełnij swoje marzenie!

Gość gość
Dokładnie. Brawo dziewczyny!

Gość gość
Zmień chłopaka, kup motor :-)

Gość gość
W końcu małe nerki też są potrzebne ;):)

Gość gość
motor lepszy od faceta :D

Gość gość
Bo dłużej masz go między nogami? :classic_cool:

Twój facet to jakiś burak, umiejętność jazdy nie ma nic wspólnego z płcią tylko, niektórym idzie nauka jazdy szybciej innym wolniej. a motor jak najbardziej sobie kup ;).

zmień chłopa :) jeśli chcesz, zapoznam Cię z którymś z moich kolegów. też jeżdżę Kawasaki (ale skuterem J300, nie Ninją), moi koledzy są zachwyceni, że baba potrafi jeździć ;) nie ma co marnować pasji. poza tym jeśli chłopak już teraz Cię ogranicza w takich sprawach, to co będzie później?

Gość Hahasiu
Kto powiedział że kobiety nie mogą jeździć na motorze. Ja jeżdzę Kawasaki Versys 650. I uważam, że jest to bardzo fajny motor dla kobiet. Jest lekki, ma odpowiednią moc no i wygląda ślicznie :D

Gość gość
a dlacego nie? Najlepiej zacczynać od skutera

Gość DarekParkowski
Moim zdaniem jak najbardziej powinnaś spełnić marzenie i kupić sobie motocykl. Tylko rozważnie bo wszystko zależy od Twoich umiejętności, dlatego stopniowo zwiekszałbym pojemność. Sprawdź co do zaoferowania ma dla Ciebie HondaPlaza w Warszawie to największy salon motocyklowy w kraju gdzie mają nie tylko nowe motocykle ale również używane, także tutaj specjalista na pewno Ci pomoże :)

Gość gość
sama jeżdzę na motorze i nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Nie widzę przeciwwskazań, aby kobieta jeździła na motorze. Każdy ma takie hobby, jakie chce. Sama od wielu lat jestem fanką motocykli, dlatego z czasem zakup motoru uznałam za obowiązkowy ruch. Wybór padł na BMW F 800 GT , który w ofercie http://pawelec.bmw-motorrad.pl/ stał po bardzo atrakcyjnej cenie. Kapitalny wybór! Nie wyobrażam sobie żyć bez mojej zajawki, jaką są motocykle.

Gość gość
gość dziś Na czym jeździsz?