Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy, chyba sie upitole na łyso

Polecane posty

Gość gość

Czesc, otoz chodzi o to, ze mam zniszczone wlosy. Ostatni raz zafarbowalam je 2 lata temu, prostuje baaardzo rzadko, ostatnio prostowalam chyba w maju. Mam ciagle rozdwojone koncowki. Obcielam w maju chyba z 10cm. I dalej rozdwajanie. Sa od polowy takie jakby suche, nie mam takich ladnyc gladkich, lsniacych wlosow :O Uzywalam wszystkich psikadeł z Lotonu od jedwabiu po keratyne, i nic. Maska arganowa - nic. Teraz mam olej arganowy, dosc ciezko, do rozprowadzania rekami. Juz nie mam pomyslu co robic.

Gość gość
Mialo byc: 'Teraz mam olej arganowy, dosc ciezki, do rozprowadzania rekami' Bo chodzi o to ze jak go dam to potem mam takie jakby tluste te wlosy

Gość gość
i od jakis 2 tygodni biore tez Centrum Women - wlosy, skora, paznokcie.. itp moze sama bym zaczela scinac te rozdwojone wlosy? jak myslicie?

Gość gość
Tutaj czytaj: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html A ten olejek "arganowy" to pewnie zwykłe silikony są, z prawdziwym olejem używanym do olejowania PRZED myciem nie mające nic wspólnego.

Gość gość
I jeszcze tu masz w pierwszych wątkach ogromne kompendium wiedzy: www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97

Gość gość
mam chyba jeden z lepszych olejkow, kupiony w aptece za buteleczke ponad 50zl :O ale mam wlosy dosc dlugie wiec chyba by mi wystarczyla moze na 3 mycia

Gość gość
Olejek kokosowy jest swietny do wysuszonych włosów. Mi bardzo pomógł.

Gość gość
ja uzywam tylko szamponu do wlosow, nie farbuję, nie kręcę, nie prostuję ich, nie uzywam zadnych specyfikow, lotionow, lakierow, żeli, i sa piekne i geste mimo że mam 30 lat

Gość gość
peruka approved motzno

Gość gość
ja tez nigdy nie uzwalam, poprostu mylam i czesalam :P ale zaczelam jak zobaczylam co sie dzieje, wczoraj umylam i na mokre wlosy nalozylam olej arganowy zawsze robilam to na suche bo na pudelku pisze ze mozna na dwa sposoby, moze faktycznie na mokro lepszy efekt mam....

Gość gość
i nawet szczotke zmienilam, ze zwykłej zabkowatej , mam taka z wlosia, juz dlugo jej uzywam, bardzo fajna , nie szarpie wlosow