Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę ją tak sprawdzić?

Polecane posty

Gość gość

Od paru miesięcy chodzę ze świetną dziewczyną. Świetnie nam się układa, jesteśmy w sobie szaleńczo zakochani, ale mam pewne obawy odnośnie jednej sprawy. Wiem, że ona miała kilku partnerów przede mną (w tym seksualnych) i po tym w jakich okolicznościach zerwała z jednym z nich z tego co się niedawno dowiedziałem mam pewne podejrzenia, że ona mogłaby mnie nie zaakceptować i zerwać, gdybym kolokwialnie mówiąc miał małego wacka, tak jak to było z tamtym. Na szczęście nie mam takiego problemu, choć jakimś gigantem też znowu nie jestem, ale chodzi mi o to, żeby sprawdzić jak bardzo mnie kocha i czy jej uczucie jest szczere, czy zaakceptowałaby mnie gdybym był mały. Zastanawiam się czy nie powiedzieć jej, że mam podobny problem jak jej były, żeby sprawdzić jej reakcję i zbadać, czy ze mną zerwie, żeby mieć pewność. Nie chcę mieć dziewczyny, dla której moja wielkość mogłaby być problemem, bo przecież równie dobrze mógłbym urodzić się mniejszy. Co o tym myślicie? I czy nie obrazi się, że ją tak sprawdzam? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Napiszcie jeszcze jak wy zareagowałybyście na tego typu informację.

Gość gość
Myślę, że nie jest to dobry pomysł teraz. Może po pierwszym razie lub seksie oralnym zapytaj ''co by zrobiła gdyby'', ale teraz może na to zareagować w dziwny sposób.

Gość gość
mi się wydaje , zę to takie szukanie dziery w calym, nie wiadomo jak bylo z tamtym i czy w ogole to byla prawda, może lączyla ich tylko czysto seksualna relacja, albo była znim tylko ze względu na seks. Po prostu ciesz z tego co jest.

Gość gość
Może trochę szukam dziury z całym, rozumiem, że seks jest ważny itd. no ale chcę skłamać, żeby sprawdzić co jest dla niej ważniejsze, ja czy mój wacek :)

Gość gość
daj spokój, po co ci to sprawdzac, ciesz sie z tego co masz

Gość gość
nie klam

Gość gość
Długo mnie nie było. Wszystko wskazuje na to, że jutro będziemy się kochać. Chyba mimo wszystko przed stosunkiem powiem jej, że mam małego i zbadam jej reakcję. Co prawda boję się, że mnie zostawi, ale wolę mieć pewność, że to prawdziwa miłość, która potrafi pokonać każdą przeszkodę.

Gość gość
Naprawdę myślicie, że to zły pomysł? Skoro tak, to czemu tak uważacie?

Gość gość
w górę