Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się doczekać wyborów w Polsce i dojścia Nowej Prawicy do władzy...

Polecane posty

Gość gość

rzygam już nierządami PO :(

Gość gość
Zanim dojdzie do jakichkolwiek wyborów to K***in będzie już dawno skompromitowany. Pies z kulawą nogą na niego nie zagłosuje.

Gość pomaranczlala
No to się nie doczekasz. :)

Gość LOLkilerka
Ja też ponieważ wreszcie zakończy się SCHIZOFRENIA u Polaków - jak kobieta leży w domu i pięknie pachnie ewentualnie urodzi dzieci to jest leniwą kurą domową :P i w ogóle nic nie warta Jak idzie do pracy harować za marne pieniążki i przynosi te dodatkowe 1500 do domu NIE DLA WŁASNYCH KAPRYSÓW tylko żeby dziecko miało na porządne buty na zimę, lekarza, podręczniki to TEŻ ŹLE!!! bo ona robi karierę i zaniedbuje rodzinę :P Jak Nowa Prawica dojdzie do władzy to wszyscy faceci staną się bogaczami a my będziemy leżeć, pięknie pachnieć i rodzić dzieci :P i wreszcie przestaniecie marudzić na swoje rodaczki :D sami tego chcieliście :P skończy się POMAGANIE tyrającemu mężowi i rodzinie czyli ROBIENIE KARIERY :P P.S. Jeżeli ktoś nie wie co to Ironia to i zabluzga się z oburzenia na mój text do wyślę mu osobiście Nagrodę Darwina mejlem :P

Gość gość
K****in nic nie wygra, chyba że ew. bilet w jedną stronę na madagaskar. to stary pajac z manią prześladowczą

Gość LOLkilerka
Ej no nie mów tak :P miejmy nadzieję, że wygra :P ja nie chcę już czytać ani wysłuchiwać zrzędzenia zakompleksionych kretynów o złych karierowiczkach za 1500 z Biedronki :P nadmiernie wyzwolonych rzekomo :P Ma wygrać K***in to będziecie kosić super kokosy w raju wolnorynkowym i nie będziecie mieć powodów do marudzenia na kobiety w tym kraju :P

Gość LOLkilerka
Acha :P oprócz władzy nad żoną i dziećmi trzeba będzie utrzymać matkę i babkę na starość :P TAK NA MARGINESIE :P przyszli Krezusi Europy :P dzielni i męscy zarabiacze z prawego skrzydła sceny politycznej :P Ale chyba Pan Janusz nie prawi o tym za często :P ach te leki dla schorowanej babki, a potem matki jak będzie starszą osobą, ach te koszty utrzymania 6 synów :P ach ta płatna edukacja ach ten 14 - 16 godzinny dzień pracy :P ach ach sama esencja rozkoszy dla prawdziwego męskiego konserwatywnego rekina wolnego rynku niczym 200 lat temu :P