Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość gość

Odkad dostalam okres juz w szostej klasie zaczely mi sie problemy z okresem tj. stal sie bardzo nieregularny...mialam np miesiac a potem dwa miesiace nie mialam i tak w kolko. Lekarz mowi ze to moga byc zmiany hormonalne .. mam dopiero 19 lat a juz myslalam ze to rak ale lekarz mowi ze nie...bo jestem za mloda i nic mi sie nie dzieje bo mnie zbadal i w ogole i co mi da na zahamowanie krwawienia leki to jest spokoj a potem znow okres..ech...te hormony..

Gość gość
nie wierz lekarzowi oni zawsze zmyślają zrób sobie badania może usg mojej matce powiedział że nie ma mięśniaków a miała i musiała iść na operacje jak czujesz że jest coś nie taki idź na badania i konsultuj się z kilkoma lekarzami

Gość gość
Nie wiem dlaczego. Ja miałam okres raz na parę miesięcy, a czasami nic przez cały rok. Przeszłam badania i w końcu specjalista powiedział że jeżeli kiedyś zajdę w ciążę to okres się unormuje. I faktycznie, sprawdziło się. Nie chodzi o to abyś zachodziła w ciążę, tylko że nie dla każdego korzystnie działają hormony itp. Sprawdzaj u gina co jakiś czas czy wszystko z Twoim ciałem jest w porządku i to chyba wszystko co możesz zrobić. czasami Natura kpi sobie z niektórych dziewczyn.

Gość gość
Jakbys miala raka to objawy bylyby inne. Ja mam tak samo a juz mam 26 lat....ech...

Gość gość
Moja kuzynka miala to samo. Diagnoza- polipy na jajniku