Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łapiąca doła 50tka

temat tymczasowy bo chcę pogadać

Polecane posty

Gość łapiąca doła 50tka

chleję sobie piwo, łapie doła, nawet zauważyłam podobny temat o checi pogadania ale tam chce pogadać kobieta nie mogąca doczekać się ciaży. To już dawno poza mną. teraz chcialabym doczekac fajnych dni w życiu, a tu nie ma...

Gość gośćHeh
Tu nie pogadasz. Trolle sie zleca, zaczna sie podszywac pod Twoj nick i pisac o sexie. Tak tu jest A dola lapiesz z jakiego powodu? Oby nie faceta.. bo to takie oklepane.

Gość gość
doła łapię bo mało co mi w życiu wyszło. Mogłabym za Cugowskim zaśpiewac znany szlagier. Cos tam mi wyszło, ale nie wszystko. A nawet do tego wszystkiego to dużo brakuje. Moje znajome mają wnuki, mężów i w ogóle.... Ja mam męża na papierze, wnuków na razie na horyzoncie nie widać, mam całe poklady miłosci, której nie mam komu dać. caluje mojego kta i powoli tego kota chyba dostaję. Nie podoba mi się to, jak sie z tym moim życiem czuję. Chyba wypije następne. :o

Gość łapiąca doła 50tka
oczywiście, zapomnialam na pomarańczowo się zalogowac :D to byłam ja , ta łapiąca doła dojrzała, żerby nie powiedzieć przejrzała baba. :0 P.S. Zmarchy i zwisy też mnie wkurzają, w duszy wciaż jestem dziewczyną. :(

Gość gośćHeh
Brzmi trochę, jakbyś małe problemy wyolbrzymiała z powodu dołka, a nie dlatego że to przez nie masz dół. Zrób sobie podsumowanie tego co już osiągnęłaś, na pewno trochę tego jest. Mąż papierowy.. ale jest Wnuki to decyzja dzieci Masz w sobie duże pokłady miłości.. no to jest warte docenienia

Gość łapiąca dola 50tka
wolalabym, zeby ten papierowy mąz był, ale daleko.... Wiem, że wybory dzieci nie muszą byc moimi. A te pokłady sie marnują. Tak mi czasem tylko dołek pod nogi wpadnie. Właściwie nie czasem, tylko często. Aha, w dodatku niedawno zmarła moja koleżanka. W mniej wiecej moim wieku. Ona przyajmniej miala kochającą ją rodzine. Ja jestem dla moich jako ta opieka w hotelu. :o

Gość gośćHeh
50tka, więc jesteś nadal atrakcyjna. Znajdź sobie kogoś. Nawet jeśli to będzie facet z dzieckiem, albo dwoma. Nie żebym zachęcał do zdrady męża, ale skoro się z nim chcesz rozstać to nic nie stoi na przeszkodzie żeby zacząć nowy etap w życiu.

Gość gość
jaki nowy etap.... Jaka atrakcyjna, po 45 roku życia to juz są zwisy.... idę po drugie piwo, dzisiaj muszę z lekka odlecieć, chociaż alkoholowo, skoro nie mogę inaczej.

Gość łapiaca doła 50tka
oczywiscie znowu zapomnialam że ja to ja. A co do seksu, czsem mi jakieś malolaty proponuja, albo Amerykanie o dziwnych nazwiskach, z dolly na końcu

Gość gośćHeh
Co Ty gadasz? "Po 45 roku życia to juz są zwisy" Na twarzy zmarszczki, ale ciało nadal atrakcyjne, jeśli kobieta o siebie dba. Chyba nie chcesz jednak rozmawiać, tylko napisać swoje żale i odejść.

Gość łapiąca doła 50tka
właśnie, ze chcę rozmawiac. Tylko łaże po tematach i wtrącam swoje trzy grosze na różnych. Niby, ze taka mądra jestem. A jestem totalną idiotką. dziękuj***ardzo, ze mimo wszystko tu wchodzisz i coś pozytywnego mi usiłujesz zaszczepić. p[ozytywne myślenie tez przerabiałam, kiedys mi pomocgło, teraz już to za mało. Klawiszy tez nie dociskam. Umiem pisac po polsku bez błędów jednak.

Gość gość
no i oczywiscie olałaś/eś mnie, typowe. nawet mnie to nie dziwi, zawsze tak jest. jestem jakaś nienortmalna, świat nalezy do młodych i pięknych@!!!!!!!!!!!!!!!! Jak można sie spić dwoma piwami?? no jak??

Gość gośćHeh
Nie żebym się znał, ale pisząc obiektywnie, a nie po to żeby pocieszyć: - kobieta jeśli jest zadbana, jest sexowna do 60. Przynajmniej dla mnie. Znam kilka kobiet w tym wieku i uważam je za pociągające, chociaż nie mam 40tki. - najważniejsze to nie być smutasem i twarzą kota z shreka żartobliwie pisząc. Z oczu i twarzy wszystko można wyczytać, jeśli jesteś sympatyczna albo chociaż starasz się nie pękać, to widać, to jest atrakcyjne i przyciąga. - bycie idiotka.. każdy z nas czasem bywa, nic nadzwyczajnego. - najważniejsze jet to kim się jest, nie co ma, czego nie ma etc. Postaraj się robić więcej dla siebie, nawet małe rzeczy. Zobaczysz że to na Ciebie wpłynie pozytywnie. Nawet zakup kiecki. Heh wiem to, bo ja jestem na etapie kupowania sobie takich d**ereli i czuje się z nimi bardzo dobrze. Podsumowując, nikomu nie jest lekko, ale nie wolno pęknąć i się poddać. Tak myślę, możesz się nie zgadzać Dobranoc i dużo sił życzę : )

Gość gośćHeh
Nie olałem, daj trochę czasu na zebranie myśli. Dobranoc

Gość łapiąca doła 50tka
Dobranoc i..... dziękuję :)

Gość pijana 50tka
taki P. S. tylko zrobię sobie z******te rude pasemka we włosach, trudno :D