Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela199207

stosunek przerwany

Polecane posty

Gość ela199207

Kochałam sie z chlopakiem w 8 dniu cyklu dokladnie 2 dni po okresie byl to stosunek przerwany,, czy istnieje mozliwość abym zaszla w ciaze? Miesiaczki mam srednio co 32 dni.. choc wystepuja czasem nieregularnie. Prosze o odpowiedz

Gość gość
skoro masz tak długie cykle i kochałaś się 8 dnia cyklu, w dodatku przerwaliście to małe prawdopodobieństwo ciąży, wręcz znikome

Gość ela199207
czytalam o tym dużo i wszedzie pisza co innego.. Dlatego postanowiłam zadac pytanie tutaj. Miesiaczki mam nieregularne od jakis 3 miesiecy wystepuja srednio co 32 dni wiec dlatego sie martwie

Gość gość
Szanse są małe, ale nie ma co stosować tej metody na stałe, jeśli nie chcesz zaliczyć wpadki. Bo nigdy nie wiesz, czy z jakiś względów cykl nie będzie krótszy, a w wydzielinie też mogą być zdrowe, zdolne do zapłodnienia plemniki. Nie ma co ryzykować. Ja bym tam ze stresu umarła przy tej metodzie na stałe. Podsumowując: teraz najprawdopodobniej będzie wszystko ok, ale następnym razem nie ryzykuj, bo to tylko proszenie się o wpadkę;)

Gość ela199207
Zawsze sie zabezpieczamy, tylko ostatnio chyba nas poniosło dlatego umieram z nerwów :D na pewno nigdy wiecej, bo wiem ze w tej wydzielinie przed wytryskiem sa plemniki i wszystko zdarzyc sie może. Mam nadzieje ze jednak dzidziusia nie bedzie :) w przyszlosci jak najbardziej, ale terez nie :)

Gość gość
Przy takich cyklach powinny być to dni niepłodne, więc spokojnie :) Ale lepiej je sobie w jakiś sposób potwierdzać, bo owulacja może się przesunąć. Możesz sobie kupić np tester owu na ślinę

Gość ela199207
No na pewno to jakos jeszcze sprawdze, przypuszczam ze za jakis tydzien zrobie test ciazowy bo mnie nerwy zjedza :P a o tescie owilacyjnym na sline nie slyszalam :)