Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Grubo_chuda

Sposoby na zrzucenie kg?

Polecane posty

Go艣膰 Grubo_chuda

Mimo, 偶e lato ju偶 si臋 zacz臋艂o, a ja mam za sob膮 sw贸j urlop nad morzem to pragn臋 rozpocz膮膰 walk臋 z kilogramami i w zwi膮zku z tym chc臋 prosi膰 Was o kilka rad. Mam 167cm wzrostu i wa偶臋 65 kg. Utrzymuj臋 si臋 na granicy wagi prawid艂owej i nadwagi. I to mnie nie zadowala. Chcia艂abym zrzuci膰 min. 10 kg, zyska膰 delikatnie podkre艣lony "kaloryfer" i poprawi膰 sw贸j wygl膮d. W tym celu ograniczam spo偶ywanie s艂odyczy, s艂odkich napoj贸w, fast food贸w i wszelakich innych 艣wi艅stw (chocia偶 nie zawsze mi to wychodzi ;). Pij臋 tylko wod臋 i herbaty czerwone albo zielone. 膯wicz臋 minimum 30 minut codziennie (chocia偶 cz臋sto trwa to 1h) hula hopem, we wtorki p艂ywam 45 minut. Nieregularnie, ale przynajmniej 1 - 2 razy w tygodniu je偶d偶臋 na rowerze/gram w siatk贸wk臋/badmintona/spaceruj臋 przez minimum 1h. Swego czasu mia艂am w planach wsp贸lne bieganie z przyjaci贸艂k膮 i zastanawiam si臋, czy aby nie powr贸ci膰 do tego pomys艂u. Jak my艣licie czy powinnam robi膰 co艣 jeszcze, 偶eby zrzuci膰 to 10 kg? Doradzicie mi jakie powinnam stosowa膰 膰wiczenia na p艂aski, wyrze藕biony brzuch? Internet nie okaza艂 si臋 tu pomocny, bo co strona to inne zalecenia - na jednej wychwalaj膮 brzuszki, na innej znajduj臋 "brzuszki jako okropny spos贸b na kaloryfer". Dodam, 偶e kilka lat temu uda艂o mi si臋 w pe艂ni wykona膰 A6W, ale zaprzepa艣ci艂am tamte efekty :( a teraz my艣l臋 o powrocie do tej metody. Czekam na rady/zalecenia/s艂owa krytyki - wszystko co mo偶ecie powiedzie膰 o moim planie wyszczuplaj膮cym :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰