Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olusiaolusia

Moja przyjaciółka zabiła się przez matkę

Polecane posty

Była ładna, wykształcona, miała świetną pracę i przystojnego chłopaka. Nie mogła sobie poradzić z matką która nieustannie ją dręczyła i miała nad nią straszną przewagę psychiczną. Jak była mała jej matka związała się z o 20 lat od siebie starszym facetem. Bił i krzywdził moją przyjaciółkę, a matce było oczywiście wygodnie nie reagować. Po jakimś czasie się rozstali i nie dlatego że matka wreszcie przejrzała na oczy o nie. Po prostu dawał jej za mało pieniędzy, a ta krowa co nigdy nie pracowała tylko pieniądze były jej w głowie. Nękała moją przyjaciółkę całe życie, wmawiała jej że na nic nie zasługuje. Jak miała 13 lat matka kazała jej oglądać się za starszymi o 10 lat facetami, bo niby nie jest ładna i na nic więcej nie zasługuje. Całe życie ją okradała alimentów . Pytam się po co tacy podli ludzie wogle mają dzieci? Po to by je krzywdzić? Jak znalazła sobie chłopaka i chciała się uwolnić, to matka zaczęła ją bić i szantażować. Dziewczyna nie wytrzymała. Teraz nie żyje. Pytam się gdzie tu sprawiedliwość? Czemu musiała umrzeć? Przez doprowadzenie do śmierć mojej przyjaciółki zmarnowała również życie mi i jej chłopakowi. I co ja mogę zrobić? Pójść i na nią nakrzyczeć? Ona jest bezkarna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować