Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6tydzień ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czy w 6 tygodniu lekarz moze potwierdzic ciaze i czy bedzie widac juz serduszko ostatni okres mialam 8 czerwca w piatek minie drugi tydzien jak okresu nie ma a cykle mam 26 dniowe

Gość gość
ciąże na pewno potwierdzi ale serduszko może pojawić się później

Gość gość
Od 20 dnia po zaplodnieniu dziecku bije serce. Ja jestem w 6 tygodniu,bylam u lekarza wczoraj i potwierdzil ciaze,widzialam fasolke.

Gość gość
a robiłaś wogóle test ciążowy? serduszka to jeszcze raczej nie będzie za wcześnie

Gość gość
Tak test robilam i zastanawiam sie czy isc juz jutro czy poczekac z wizyta do wtorku

Gość gość
ja bym poczekała do tego wtorku teraz może być za wcześnie...mimo wszystko gratuluje :) wyczekiwana ciąża?

Gość gość
To bedzie moja druga ciaza mam 5 letnia corke w domu i bardzo dlugo wahalam sie z decyzja o drugim dziecku boje sie niesamowicie

Gość gość
ja poszlam w 6tym tyg i lekarka twierdzila ze to jest w terminie miesiaczki jeszcze ale zrobilam 3 testy wszystkie pozytywne i bylo widac pecherzyk,serduszka nie dopiero w 8 tyg a ona mi tu z tekstem niech sie pani zawczasu nie cieszy bo moze nastapic poronienie przez nia w stresie chodzilam prawie miesiac

Gość gość
Ja z pierwsza ciaza poszlam za wczesnie i lekarz kazal przyjsc chba za tydzien albo za dwa ale teraz nie pamietam w ktorym to bylo tygodniu poczekam do wtorku a wazne dla mnie jest to zebym mogla isc odrazu na zawolnienie bo mam w pracy malo sprzyjajace warunki dla ciazy

Gość gość
ja w 6 tyg widziałam zarodek i serduszko biło, dziś 16 tydz ;]

Gość gość
u mnie w 6t4d było widać zarodek z akcją serca

Gość gość
Ja mam podobnie 08/06/2014 ostatni okres, 3 testy pozytywne, a tu dalej nic nie widać na usg..Dziś byłam i lekarz kazał przyjść za tydzień. Martwię się czy wszystko jest ok.

Gość gość
ostatnia miesiaczka byla 30maja, dodam, ze miesiaczki sa strasznie nie regularne wiec nie zdziwilam sie, ze w czerwcu jej nie bylo ale teraz doszly objawy tj. bole krzyzowe, nie tyle co mdlosci a moze to mdlosci nie wiem ? np. wypilam kakao i zrobilo mi sie po nim niedobrze, czesciej chodze do toalety, najchetniej przespalabym caly tydzien, piersi nie sa wrazliwe gdy dotkne mocniej to bola nie robilam jeszcze testu chyba jutro sie przejde

Gość gość
Zacznij od testu. A co do badania ginekologicznego jak widać sprawa idywidualna. U mnie z wyliczeń wynika że to 6 tydzień a tu nic nie widać. Zobaczymy za tydzień :) Powodzenia :)