Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaprosić z praacy?

Polecane posty

Gość gość

Od 3 msc jestem na stazu, bardzo dobre stossunki z pracownikami, staram sie jak najbardziej zeby zostac tu na stale :) chcialabym zaprosic osoby z ktorymi pracuje 8osob. W liczbie gosci roznicy nie robi mi to bo wesele i tak bedzie duze. Chciala bym aby przyszli ale tesciowie mowia ze jestem na stazu itd i ze nie bardzo co o tym myslicie? Dodam ze sa to osoby starsze ode mnie nie wiem czy to ma wogole znaczenie.

Gość gość
Ja bym zaprosiła tylko do kościoła. Na wesele już nie. I to nie dlatego, że zrobiłoby mi to różnicę w liczbie gości, ale dlatego, że sama głupio bym się czuła idąc na wesele do współpracownika, którego znam od 3 miesięcy. To chyba nie jest aż taka zażyłość, prawda? Ja też jestem na stażu i po weselu po prostu przyniosę dla współpracowników ciasto.

Gość gość
oczywiscie ze nie. zwariowalas? hehe beka, ja sie zastanawialam nad kolega z ktorym pracowalam 2 lata dzien w dzien, i jednak nie zapraszam go. wspolpracownikow zostawia sie w pracy!

Gość gość
zapytaj jak sie robi w pracy,moze idzie delegacja na slub i wesele? nie wszyscy dobrze odbieraja zaproszenie tylko do kosciola

Gość gość
jak ja byłam na stażu to przyszła delegacja do kościoła. O weselu nawet bym nie pomyślała