Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna888881

Chciał mnie tylko wykorzystać? Jak się zachować?

Polecane posty

Gość samotna88881
Już mi kiedyś ktoś powiedział, że czy prześpimy się na pierwszej randce czy na kolejnej to nie ma znaczenia o przyszłości związku. Co myslicie o tym?

Gość gość
Jeśli liczysz na coś więcej niż sam seks, to możesz poczekać, a jeśli masz ochotę na seks, to możesz to z nim zrobić, tylko licz się z tym że wasza znajomość może się szybko zakończyć, albo facet z tobą będzie tylko po to aby z tobą sypiać. Wszystko jest zależne od tego jak do tych spraw podchodzi facet, jak traktuje seks, jak traktuje kobiety, itd... seks w aucie jest beznadziejny, to dobre na szybkie numerki, a ty raczej nie jesteś z tych co lubią 3 minutowe akcje :) Ja bym spotkała się z nim jeszcze kilka razy i zobaczyła jak się zachowuje, czy dąży do zbliżenia, czy cierpliwie czeka nie wchodząc na ten temat, gdyby czekał cierpliwie, to za miesiąc czy dwa, przespałabym się z nim.

Gość gość
Jestem już 6 rok z dziewczyną, którą zaciągnąłem do łóżka na 1 randce :)

Gość gość
Rób to co uważasz za stosowne, to twoje życie i twoje wybory, jak dostaniesz po d***e, to przynajmniej się czegoś nauczysz i wyciagniesz wnioski.

Gość gość
Ja pierwszy raz przespałem się z dziewczyną po 2 miesiącach znajomości z tym że przez te 2 miesiące spotykaliśmy praktycznie codziennie, więc wiedziałem na co mogę liczyć i miałem pewność że to nie jest dziewczyna na 1 raz :) no i to ona zaciągnęła mnie do łóżka ;) a razem jesteśmy już 4 lata.

Gość gość
A co jesli facet wczesniej sie przytula ?

Gość gość
Jeśli masz szczerą ochotę, to dlaczego nie? Dla mnie gorsze są gierki typu co on sobie o mnie pomyśli, może poudaję taka świętą, żeby potem nie było, że jestem łatwa. Jeśli możesz mu zaufać, jesteś moim zafascynowana, to rób to, co podpowiada ci rozum.

Gość gość
Porozmawiaj z nim. Jeśli masz ochotę na seks,to się nie krępuj.nie zastanawiaj się,czy to dobry moment(3randka,5randka,czy 7),tylko czy masz chęć. Ja z moim mężem poszłam na całość na drugiej randce i jakoś niczego to nie popsuło w naszej relacji.Wręcz przeciwnie,po 7mięsiacach wspólne mieszkanie,po roku oświadczyny,po dwóch ślub. Co to za gadki,że jak pojdzie sie na 1 randce to lozka,to Cię zostawi,albo bedzie mial Cię tylko do seksu? dużo moich znajomych uprawiało seks na 1,czy 2 randce i wszyscy wylądowali przed ołtarzem,więc wsadziłabym te poglądy między bajki. pozdrawiam

Gość gość
Problemem w tym przypadku nie jest to czy oni pójdą ze sobą do łóżka już teraz, czy za pół roku, bo jeśli dwoje ludzi myśli o sobie na poważnie, to nie ma to żadnego znaczenia, bo i tak będą ze sobą. Problemem jest to, że autorka chyba z tych co bardzo się angażują, szybko zakochują i już na starcie myśli o nim jak o potencjalnym partnerze na życie, a z takim podejściem łatwo o rozczarowanie, bo nie wiadomo jakie intencje ma ten chłopak i tego niestety nie można przewidzieć. Ja ze swoją obecną dziewczyną poszedłem do łóżka po niecałych 3 miesiącach znajomości, ale już po pierwszym spotkaniu wiedziałem że chce z nią iść do łóżka i wiedziałem że przy niej zostanę i może właśnie dlatego na samym seksie aż tak bardzo mi nie zależało i nie musiałem się z tym spieszyć :)