Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spacerówka tyłem czy przodem do kierunku jazdy

Polecane posty

Gość gość

mam spacerowke i syn siedzi przodem do mnie, czyli tylem do kierunku jazdy. Chce kupic nowa i zastanawiam sie czy przodem do kierunku jazdy bedzie ok. Widze, ze wiekszosc dzieci tak jezdzi ale jakos dziwnie nie widziec co robi Twoje dziecko

Gość gość
Starsze dziecko nie ma ochoty patrzeć na mamę, tylko chce obserwować świat przed sobą. Owszem, nie widzisz, co dziecko robi, ale co może robic w wózku? nie ma wielkiego pola do popisu w tej dziedzinie.

Gość Mężatka1980rok
Córka miala pol roku ja przeniosłem ja do spacerówki i odrazu jeździła przodem do kierunku jazdy .Wydaj mi sie dziecko woli obserwowac co sie dzieje a nie patrzec głownie na mamę .

Gość gość
Ja tez na początku nie moglam sie przestawic ze nie widze dziecka :-) ale tak jest lepiej bo moze obserwować swiat na matke sie juz napatrzyl :-) ja mam dwie spacwrowki. Jedna to emmaljuna . Jest fajna bo mozna wpinac gore w obie strony. Jak czasami idziemy pod slonce to wpinam tak zeby nie swiecilo dziecku w oczy.

chyba najlepsza opcja jest po prostu odwracalna. Czasem idzie się z wiatrem, czasem pod ;) Ty chcesz widzieć dziecko, ale czasem ono nie chce oglądać ciebie tylko woli "przodem do świata"