Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie

Polecane posty

Gość gość

imie rozalia cecylia aniela irmina bogna i pytanie czy serio tych lilek jest teraz tak duzo

Gość gość
tak Lilianek jest teraz dużo daj Anielka

Gość gość
Aniela i Rozalia piękne. Jak bym miala dziewczynke to wlasnie jedno z nich bym wybrala.

Gość gość
Aniela najładniejsze, tak jest bardzo dużo Lilek, przynajmniej na podkarpaciu.

Gość gość
anielka owszem ladne. ale aniela mi średnio lezy. rozalek tez coraz wiecej, nie?

Ale imiona! Rany jaki fart, że moja mama dala mi NORMALNE imię! Kiedy w szkole byłyście ostatnim razem? Pół wieku temu? Wiecie co robi klasa z dzieciakami o innych imionach? To zawsze kozły ofiarne tak już jest. Plus nauczyciel od razu zapamięta TO dziecko a nie daj Boże będzie to mały psotnik czy łobuziak - ma przekichane! Ale pal licho belfrów, ważniejszy jest kontakt z klasą! Dzieci z innymi imionami są zawsze albo z boku, albo odrzucone przez klasę albo same się alienują.

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie ma nienormalnych imion. Teraz niespotykanym czyli "nienormalnym" imieniem jest Pawel czy Monika a nie np. Aniela czy Antoni. Kiedys czyli za moich czasow szkolnych Anielka bylaby dziwnym imieniem teraz jest na porządku dziennym.

No sory, ale u mnie w klasach nigdy nie było Antoniego czy Anieli, same Tomki, Maćki, Anie, Klaudie. Jak się Olimpia raz pojawiła to był szok! Teraz też raz był Denis i tyle. Te "stare" imiona to tylko Wam się modne wydają, pochodźcie sobie po szkołach a zobaczycie.

Gość gość
No to zobaczymy Antkow Jasiow Stasiow Zosie Hanie... to wszystko stare imiona. Proponuje wizyte w podstawowce czy przedszkolu lub na pierwszym lepszym placu zabaw. Tam jest masa dzieci o takich imionach . Zresztą nie o tym jest temat.

Gość gość
Gimbaza zauważ, że jednak dziecko, o którym mowa w poście autorki, pójdzie do szkoły dopiero za kilka lat i jego imię będzie jak najbardziej normalne, ponieważ Zosie, Antosie itp. są teraz często nadawanymi imionami, poczytaj statystyki na ten temat, a potem się dopiero wypowiadaj

Gość gość
rozalka czy anielka

Sorki, ale statystyki czytają Ci co nie siedzą w temacie, a ja w klasie siedzę to wiem.

Gość gość
to siedź sobie dalej w klasie i nie wypowiadaj się na temat, o którym pojęcia jak widać nie masz

Gość gość
Gimbaza skoro w szkole zazwyczaj siedzisz to co szukasz na tym forum? Zaśmiecasz je tylko swoimi nietrafnymi opiniami. Chcesz błysnac? To owin się folia aluminiowa i wystaw w stronę słońca

Gość gość
No tak jak siedzisz w klasie to jestes specjalistka od dzieci i nadawania im imion. Teraz juz wiem z jakim obytym człowiekiem mam do czynienia.

:D jak na razie to wy "błyskacie" intelektem ha ha ha! Wiecie takie teksty to ani groźne ani śmieszne, boicie się wypowiedzi osoby młodszej od siebie, która być może ma racje? Akurat mnie do szkoły bliżej niż wam i wiem, jakie imiona maja osoby w szkole. A tych wyżej nie słyszałam do tej pory na korytarzach. Nazywajcie sobie dzieci jak chcecie, ale potem nie płaczcie, że się koledzy z klasy z waszego dziecka śmieją, sorki, dzieciaki i młodzież to okrutne storzonka sasasasa:D. Z drugie strony takie traktowanie uczy człowieka być gruboskórnym więc może nawet i lepiej, że nadajecie dzieciom dziwne imiona. Ja bym córkę nazwała Ania czy Ola.

Poza tym sory, ale większego syfu niż wy, "dojrzałe" kobiety na tym forum nikt nie zrobi :D a, i se nicki jakieś dajcie, chyba że nie umiecie albo się wstydzicie bo jesteście śmieszne jak się kłócicie " ty z 12:36 jesteś głupia" "a ty z 13:04 jesteś idiotką" :D

Gość gość
Sasasasa :-) taki lęk przed dyskusja z kim mlodszym mnie ogarnął że juz ją kończę.

Gość gość
Gimbaza jeżeli Ciebie rodzice wychowują w przekonaniu, że imię to powód żeby z kogoś drwić, to współczujemy i to do nich zgłaszaj pretensje, poza tym weź dziewucho wyjdź z koleżanką na spacer, idź na basen, poleż nad jeziorem- wakacje są, a Ty zamiast z nich korzystać robisz z siebie głupio mądrą na forum- żal , jak byłam w Twoim wieku, to w życiu by mi nie przyszło do głowy gnic przed kompem czy tv w trakcie wakacji

Gimbaza jeżeli Ciebie rodzice wychowują w przekonaniu, że imię to powód żeby z kogoś drwić, to współczujemy i to do nich zgłaszaj pretensje, poza tym weź dziewucho wyjdź z koleżanką na spacer, idź na basen, poleż nad jeziorem- wakacje są, a Ty zamiast z nich korzystać robisz z siebie głupio mądrą na forum- żal , jak byłam w Twoim wieku, to w życiu by mi nie przyszło do głowy gnic przed kompem czy tv w trakcie wakacji Bym wyszła ale na razie nie mogę :D sorki, zresztą to co, jestem młoda i mi pisać nie wolno? Chyba żartujecie :D:D:D Po drugie, mnie rodzice wychowali dobrze ale w szkole tak już jest i taka jest prawda. A gdzie wyczytałaś że ja brałam udział w czynieniu z kogoś kozła? Wy umiecie Internet obsługiwać, czytać, tego typu sprawy?

Gość gość
swoimi postami udowadniasz, że jesteś głupsza, niż ustawa przewiduje, więc ja kończę dyskusję z kimś, kto w kółko klepie to samo

Gość gość
gimbaza a ty co tu robisz? musisz byc strasznie nie lubiana wsrod rowiesników, skoro siedzisz na necie na forum dla matek i starasz się udowodnić jaka to ty niby jestes mądrzejsza :)

gimbaza jaki masz cel? chcesz poczuć się lepiej? udowodnić komuś cos? uważasz nas za starych pryków którzy z internetu nie umieją korzystać?

Ja Was prykami nie nazwalam, żeby nie było :D. A Was wasi faceci nie mogą ścierpieć że zamiast z nimi spędzać czas przed kompem siedzicie? Ja też umiem być niemiła :) ale to wy zaczynacie.

A dlaczego siedzę w domu, otóż czekam bo około 14/15 wychodzę z rodzinką na ogródki i nie chciało mi się wychodzić potem wracać i znowu wychodzić :)

Gość gość
gimbaza dziecko drogie, dorośli zazwyczaj o tej porze pracują, więc wyobraź sobie- o ile jesteś w stanie- że nasi mężowie również :P

Wiesz, piszecie takie teksty, że aż ciężko mi uwierzyć że jesteście ode mnie starsze :D ja piszę dojrzalej.

Gość gość
właśnie widać twoją dojrzałość- w każdym poście :D