Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Witajcie. Wiem, że ten temat się pojawiał już, ale chciałabym, żeby ktoś z was odniósł się do mojego konkretnego przypadku. Nigdy wcześniej nie brałam pigułek, teraz jestem w trakcie pierwszego opakowania tabletek Levomine 21, z 7-dniową przerwą. Zazwyczaj moje miesiączki były długie, do 8-9 dni. Z tym, że 6-9 dzień to były plamienia. Tabletki zaczęłam przyjmować od pierwszego dnia miesiączki, zgodnie z zaleceniami lekarza. Wczoraj miałam 7 dzień cyklu. Od rana zaczęło boleć mnie podbrzusze, dzisiaj to samo. Wczoraj, tak jak przy poprzednich miesiączkach, powinnam już normalnie plamić, a do tej pory widzę normalną krew. Co prawda nie są to duże ilości, chociaż dzisiaj jest jej więcej niż wczoraj. Przypomina to plamienia, ale nie jest to coś, co miałam zanim zaczęłam brać tabletki. Jestem straszną panikarą i trochę się obawiam. Myślicie, że powinnam to skonsultować z lekarzem, czy takie odstępstwa od normy się zdarzają i nie powinnam się przejmować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach