Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dlaczego niektóre z Was mają mi za złe, że tu piszę :)? To co, młoda jestem to mi nie wolno? Uważacie, że osoba młodsza od Was na pewno nie ma racji i tylko się mądrzy? Moim zdaniem bardzo wiele młodych osób, nawet 15, 16 letnich, jest dużo mądrzejsza od niektórych dorosłych. Tylko niestety, chyba tak Was to boli i duma nie pozwala Wam tego dostrzec, że najchętniej byście zagadali taką osobę jakimiś sloganami albo opluli z podniesionym nosem. Nikt z Was nie ma prawa zabronić mi tu pisać, zwłaszcza, że nikogo nie obrażam jak Wy, a tylko piszę swoje zdanie. To Wy - starsze - robicie tu syf i brak kultury :D sorki, #żal!

Gość gość
dlatego, że jesteś debilem i utwierdzasz nas w przekonaniu, że taki właśnie poziom panuje w gimnazjum, chcesz dyskutować, to rób to merytorycznie, a najlepiej najpierw się naucz, bo to co piszesz, nie ma nic wspólnego z dyskusją

Gość gość
musisz byc wyjątkowo glupia i prozna ze na forum o macierzynstwie zakladasz wątek o sobie samej. calkowite dno

Ha ha a Ty jesteś bardzo merytoryczna nazywając mnie debilem nawet mnie nie znając :D! Jestem sorki mądrzejsza i lepiej wychowana od ciebie. A pewnie jesteś ode mnie starsza.

O druga od której jestem lepiej wychowana :) ja nikogo od "dna" nie wyzywam. Ale może Wam jest dzięki temu lepiej.

Gość gość
i skąd wzięlas tą mądrośc? z ksiązek z gimnazjum napisanych przez tych doroslych wlasnie czy z doswiadczenia zyciowego?

Wiesz, może jestem jaka jestem ale ludzi nie obrażam mam swój poziom :). Sama do tego doszłam po przeczytaniu "Małej Księżniczki". Polecam.

Gość gość
dno to nie wyzwisko, to okreslenie poziomu funcjonujace w jezyku polskim.ale o tym ucza dopiero w 3 klasie gimnazjum , po wakacjach sie nauczysz a o byciu proznym nic nie napiszesz?

Gość gość
a ja proponuję ignorować wypowiedzi tego biednego dziecka, które nie potrafi sobie zorganizować czasu w bardziej konstruktywny sposób i musi się produkować na forum o macierzyństwie

Gość mi akurat nie przeszkadza
że jakaś młoda dziewczyna wypowiada się w tym dziale, nawet jestem ciekawa poglądów i sposobu myślenia dzisiejszej młodzieży. Poza tym pisie i zaglądanie tutaj może będzie dla ciebie autorko przestrogą i zadbasz przez najbliższe lata starannie o antykoncepcje:D

Skąd wiesz, że jestem próżna? :) Jestem tu od godziny a kilka z Was mnie obraziło, więc się grzecznie pytam skąd ta nienawiść. Po drugie, mój temat jest o wiele mądrzejszy niż gościa, kobiety, co zrobiła laskę teściowi. Po trzecie wśród mojego młodego toczenia nazywanie kogoś "dnem" to tak jakby go nazwać np. idiotą. Czy sprawia Wam przyjemność wyżywanie się na młodszych :)?

Gość gość
Po prostu udzielaj się w innych tematach bliskich tobie. Wybacz superintelektualny cudzie ale wydawanie jakichkolwiek opini na tematy zupełnie ci obce jest żałosne.

O antykoncepcji wiem już to i owo bo o tym w necie pełno, niby w szkole też to mamy, ale wiecie, w szkole to różnie bywa :) raz są lekcje ciekawe raz nudniejsze... Śmieszy mnie jak ktoś namawia do ignorowania mnie :D:D:D:Dboi się mnie czy co?? Ale żal!

Ale dlaczego to ma mi być obce to jest ciekawe :)! Poród, wychowywanie dziecka, tego w szkole nie uczą a wśród znajomych też ciężko o tym gadać. A tu są ciekawe tematy! Tylko niektóre userki dziwne :p.

Gość gość
a ja zapytam inaczej, masz dziecko, że siedzisz na forum o macierzyństwie? To forum dla matek :)

Poza tym tu tylko 1/3 tematów jest o porodzie inne są też bliskie mnie :) a jak jest temat na który serio nie mam zdania to siedzę cicho, niektóre z Was mogłyby brać przykład :p bo trochę już poczytałam...

Skoro to forum dla matek dlaczego tyle tu kobiet, które dzieci nie mają a piszą? Np. w tym temacie o urlopie?? One też nie powinny pisać.

Gość gość
Siedzi tu bo się przygotowuje do roli nastoletniej mamy:) bo wczoraj chłopak ja puścił palcem i zaszła w ciążę przez prejakulat zaschniety pod paznokciem.od wczoraj boli ja głowa i prawy cycek ja swędzi

Zrób analizę każdego gościa to się dowiesz dlaczego tu siedzi. Ale pytanie było inne, czemu ty która z dziećmi nic wspólnego nie ma, siedzi tu i czyta? Matką chcesz być teraz? Czy po prostu przyciąga cię sensacja że są tu często kłótnie i brak kultury?

Lol, jak ta z 13:13 jest niby mądrzejsza i lepiej wychowana ode mnie to ja wysiadam :D!!!

Gość gość
hahah, a umiesz napisać o czymś innym, czy tylko o tym jak kto jest wychowany i głupszy od ciebie?

Tak, te kłótnie są ciekawe bo to nie przystoi dorosłym i dlatego się to ciekawie czyta :). A ja co do roli matki, to mam na ten temat też swoje zdanie i mam prawo je napisać mimo młodego wieku. Skoro kobiety starsze ode mnie mogą bez niczego pisać, że >>> Siedzi tu bo się przygotowuje do roli nastoletniej mamyusmiech.gif bo wczoraj chłopak ja puścił palcem i zaszła w ciążę przez prejakulat zaschniety pod paznokciem.od wczoraj boli ja głowa i prawy cycek ja swędzi <<< i to jest ok, to ja ma prawo bez niczego udzielać się tu w niektórych tematach. No chyba, że Waszym zdaniem jestem mniej dojrzała niż osoba co napisała Siedzi tu bo się przygotowuje do roli nastoletniej mamyusmiech.gif bo wczoraj chłopak ja puścił palcem i zaszła w ciążę przez prejakulat zaschniety pod paznokciem.od wczoraj boli ja głowa i prawy cycek ja swędzi

Gość gość
słuchaj, chcesz dyskutować? to podaj jakiś temat i może to pociągniemy, ale widać, że przyszłaś tu jedynie popyskować, więc jak normalnie rozmawiać z kimś takim?

dziewczynko, to że wypowiadasz się ładnie i nikogo nie obrażasz nie znaczy że jesteś kulturalna. Bo możesz zachowywać się skandalicznie w szkole, wsród koleżanek, wyzywać się, itp. Tutaj na forum ludzie są anonimiowi, dają upust swoim emocją i sfrustrowani. nikogo to nie krzywdzi, bo nikt nie bierze sobie tego do siebie.

Jak na razie to wy pyskujecie :) ja tylko odpowiadam na ataki. Nawet mój pierwszy post był przyjazny i logiczny.

Gość gość
powiedziałam ci, że jak chcesz dyskutować, to zapodaj jakiś temat- potrafisz?

Akurat i w szkole i poza nią jestem normalna :). A na forum jestem bo mam czas do 14/15, jutro może też wpadnę. Wolny kraj :D A temat założyłam bo nagle mnie ofukało kilka osób bo mam swoje zdanie. Sądziłam, że nikt mi nawet nie odpowie a tu taka niespodzianka :D Tak czy siak jak piszecie tak was np. ja widzę i jak widzę niektóre wasze teksty to mam o was wyrobione zdanie. Wy o mnie pewnie też ale ja przynajmniej trzymam poziom w postach.

Dziecko, jesteś niedojrzała, bo nie znasz życia. Mieszkasz u rodziców, jedyne co musisz robić do dostać się z klasy do klasy, a o prawdziwym życiu wiesz nie wiele. Nie wiesz czym jest zycie na własną rękę, nie wiesz czym jest poważny związek, czym jest macierzyństwo i małżeństwo. Chcesz się wywyższać kulturą wypowiedzi? Proszę bardzo, byłoby tu milej gdyby większość matek tak się wypowiadało, ale nie zmienia to faktu, że te niekulturalne matki i tak wiedzą o życiu dużo więcej niż ty.

Ok, zapodam zaraz temat. Jak wrócę wieczorem zobaczę jak się rozwinie :)

Gość gość
Taaa umiesz tylko napisać śle żal itp. Mój 13 letni syn lepiej się wyslawia