Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sperma...

Polecane posty

Gość gość

czy po stosunku bez gumki sperma faceta was piecze????? proszę bez głupich uwag!!!! ja tak mam i mnie to stresuje, może ze mną cos nie tak...

Gość gość
Być może jesteś uczulona na spermę. Twój facet powinien używać prezerwatywy.

Gość gość11111
ja tez tak mam i nie sadze by to bylo cos groznego. Pewnie chodzi o ph i moze o mikro ranki powstale podczas stosunku. A na sperme nie jestem uczulona napewno.

Gość On777777
Możesz też mieć infekcje. Tego można nabawić się na basenie, albo poprostu masz osłabiony organizm. Jeśli cię boli nawet pod czas samej penetracji, to może być to.

Gość gość
Sperma ma pH zasadowe, natomiast środowisko pochwy jest kwaśne, stąd może występować pieczenie po stosunku. Na następny raz po seksie podmyj się płynem z kwasem mlekowym i załóż invag, który zakwasi pochwę i zlikwiduje uczucie pieczenia, stosuje go przy takich problemach od roku i jestem z tych globulek zadowolona.

Gość gość
Istnieje też inna możliwość. Twój facet może być Obcym. Oni mają kwas zamiast krwi, więc może i spermę mają żrącą. Cholera wie...

Gość gość
Ja też tak miewam ale nie wiążę tego z żadnym uczuleniem, tylko po prostu jest tak jak powyżej napisano. Kup sobie w aptece provag żel i się tym posmaruj po każdym stosunku i przed ale po uprzednim podmyciu się. Nawilży i złagodzi ten dyskomfort w postac****eczenia.

Gość gość
Wystarczy dobrze wymyć pochwę po stosunk i nie powinnaś miec tematów Tabu przed Partnerem!!!Rozmawiamy bez tajemnic dodam,ze noa powinno się wstydzić nawet podczas badań u ginekologa czy porodzie mam zawsze partnera!!A mamy Prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu!!