Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę imprez! Dyskotek itp, nudzą mnie strasznie!

Polecane posty

Gość gość

w ogóle nie kręcą mnie te klimaty, czasem chodziłam ze znajomymi lub byłym chłopakiem, ale nienawidzę tego! Ostatnio miałam koszmar, że byłam na wieeelkiej imprezie z której nie dało się wyjść bo szłam, szłam, przepychałam się i ona nigdzie się nie kończyła za to techno napierdzielało coraz głośniej i ciągle mijałam napalonych facetów, którzy wyciągali do mnie łapy... JEZU! Mam 20 lat, więc wiek imprezowy, ale ja naprawdę tych cholernych imprez nienawidzę :/ muszę na nie chodzić? Sama w domu też nie lubię siedzieć, lubię chodzić w inne miejsca ze znajomymi, ale imprez nienawidzę! :O

Gość piriririri
Też nie przepadam za imprezami typu dyskoteki. Te tłumy mnie irytują. Nie chcę mi się bez przerwy tańczyć a pogadać się nie da, bo jest głośno. Zawsze albo ktoś mnie trąci łokciem czy butelką albo omaca. Za to w barze/pubie czy u kogoś w domu przy piwku/wódeczce to bardzo chętnie.

Gość gość
Fajny sen, tzn na tyle, że też bym się bała :D niekończąca się sala z coraz głośniejszym techno pełna technomaniaków wyciągających do mnie łapy :)

łał ;) myślałam,że tylko ja tak mam ..