Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lu 6

Castagnus i Wiesiołek reguluje cykl, obniża prolaktynę?

Polecane posty

Gość Lu 6

Hej dziewczyny! Rozpoczęłam właśnie stosowanie castagnusa i wiesiołka, łudzę się że te "czarodziejstwa" wyregulują mi cykl, obniżą prolaktynę i dzięki temu zajdę w końcu w upragnioną ciążę. Czy są dziewczyny które miały ten sam problem co ja, stosowały te specyfiki i uważają że dzięki temu udało im się zajść w ciążę?

Gość gość
Wiesioek biorę, żeby mieć ładną skórę i paznokcie. Castangus też biorę, bo rozregulował mi się cykl. Brałam parę late temu i wtedy zadziałał, miałam okres co 28 dni jak w zegarku. Inna sprawa, że nie mam dzieci i nie chcę ich mieć :)

Gość gość
Mi też Castagnus wyregulował cykl i to dwa razy, 18 lat temu i pół roku temu. Nie starałam się o dziecko.

Gość Lu 6
Dziękuję dziewczyny za informację :) może zgłoszą się jeszcze jakies panie którym również wyregulował cykl i obniżył prolaktynę?

Gość gość
Jest sporo wątków na ginekologii o tym, kliknij sobie.

Gość Karin 87
Nie przyjmowałam castangusa, ale wiesiołek rzeczywisice pomógł i nie wiem czy to po nim czy nie, ale w cyklu, w którym zaczęłam łykać kapsułki zaszłam w ciaże:) Mam slicznego synka:) Teraz staram się o drugie i tak samo bede sie wspierac. Wybieraj najlpiej zimnotloczone bo zachowuja wlasciwosci. Ja mam oleofarm. w aptece ciezko dostac, ale jest w internecie:)