Anetka93 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Witam panie . Od jakis 3 dni widzę że z pochwy wydostaje się biały, bardzo gęsty śluz jest go dość dużo... Nie jest rozciągliwy tylko bardzo gęsty.. Na dodatek starsznie bolą mnie piersi jak nigdy , nawet się nie mogę przytulić do partnera , bo bolą .. co to może być?? proszę POMÓŻCIE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 To proste: jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 nie panikowała bym. Lubię bóle piersi, biały gęsty śluz też się u mnie zdarzał. Nie wiem czy to może być ciąża ale myślę że jesteś zdrowa. Piersi bolą mnie bywa że w czasie ok. owulacji, przed i w czasie miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 co do tego bólu piersi możesz pomylić z zakwasami jeśli robiłaś np. pompki lub coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka93 0 Napisano Lipiec 17, 2014 No w sumie jest możliwosć ciąży .. ale nie jestem pewna .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka93 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Bolą mnie juz dość długo , a ćwiczyc nie ćwiczyłam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 długo tzn. ile mnie raz w miesiącu normalnie po 15 dni bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka93 0 Napisano Lipiec 17, 2014 ok . 2 tygodni, ale jeszcze nigdy az tak nie bolały ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 tylko w ciąży piersi bolą tak mocno...ja tak miałam i na świecie pojawiła się córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka93 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Bym była bardzo szczęścliwa, gdyby to była ciąża ..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosiaczek1 0 Napisano Lipiec 18, 2014 Anetka, jestem w takiej samej sytuacji, okropny bol piersi szczegolnie po bokach, bialy i gesty sluz, miesiaczka spoznia sie juz 4 dni. . . Zycze nam fasolki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2014 mosiaczku, idź do sklepu albo na działkę do sąsiada - tam dostaniesz fasolkę, smacznego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach