Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1980W

hej, pytanko do koleżanek odwiedzających Kafe

Polecane posty

Gość Gosia1980W

Cześć dziewczyny, mam do was takie pytanie. Podrywa mnie jeden chłopak, zaprosił mnie na kawę, taką powiedzmy, niezobowiązującą. Raz myślę, że jest ok, a innym razem nie czuję się przekonana. Poznaliśmy się na siłowni. Oboje jesteśmy z tej samej dzielnicy (Podgórze). On jest cztery lata starszy, ma 25lat. Ma dwa mieszkania w Krakowie, fajny samochód i jest dość dziany. Jest nawet niebrzydki i jak wspomniałam ćwiczy na siłowni. Z charakteru to zależy, raz jest trochę humorzasty i taki nie społeczny, innym razem bardzo spoko. Co o tym myśliie dziewczyny?? Pozdrawiam Gosia

Gość gość
Nic nie myślę...

Gość gość
to na c**** się wypowiadasz :D ?

Gość gość
HUMORZASTY FACET? Aż mnie dreszcze przechodzą...;P Uciekałabym... Ale to ty go znasz,nie my.Nie zaszkodzi umówić się na kawę i poznac bliżej,ale jak znam życie,spotkasz się z nim ,parę razy cię gdzieś w fajne miejsce zabierze,bedzie miły i będziesz się dobrze bawić,to już nie bedziesz widziała żadnych wad i nie bedziesz wyciągała żadnych wniosków,wystarczy ci,że masz faceta:P Jak wyglądają te jego "humory"?Może mylisz humory ze zwykłym chamstwem czy brakiem kultury?