D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 17, 2014 a) 1 b) 2 c) 3 d) 4 Proszę wliczyć to również wersje która nie do końca była animowana 3 D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Ja znam tylko smerfetkę :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćHeh Napisano Lipiec 17, 2014 3 Smerfetka, Sasetka i chyba jeszcze jakaś babcia była w niektórych odcinkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Była smerfetka i sasedka Ale smerfetka najpierw była brunetką - tą złą a dopiero potem dobrą blondynką Swoją drogą zawsze mnie dziwiło, dlaczego w bajkach przeważnie dobre księżniczki czy ogólnie bohaterki są blondynkami ( poza śpiącą królewną) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Potem rzeczywiście była smerfowa niania ale oprócz tego jeszcze inną smerfetkę stworzono w 3 d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 smerfetka i sasetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 to oczywiste, chodzi o symbolike blond = jasne = dobre brąz/czarny = ciemne = złe tak już sie utarło w tej naszej kulturze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn marnotrawny 0 Napisano Lipiec 17, 2014 Ja mam inne pytanie. :D Ile kobiet było wśród wszystkich nicków autora zaczynając od hiszpanina? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Lipiec 17, 2014 ja jestem blondynką i jestem dobrą księżniczką, wszystko się zgadza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach