Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY GRUBA I BRZYDKA MA SZANSE NA PRACE JAKO HOSSTESSA ?

Polecane posty

Gość gość

Mama mi załatwiła prace u jej koleżanki i miałam na weekend promować piwo. A wiecie faceci lubią piwo a jeszcze bardziej jak jakas atrakcyjna im sprzedaje. Ja niestety mam 168 i waże nieco ponad 100 kg. Nawet jak ubiorę sukienkę i obcasy wyglądam o wiele gorzej niż moja koleżanka szczupła gdy założy zwykly tshirt, trampki i szorty. A dzisiaj powiedzialam tej pani ze chyba zrezygnuje, bo jestem brzydka. A ona nic nie powiedziala, pewnie mam racje ;/

Gość ciasteczkoo24
To czemu doprowadziłaś się do takiego stanu że ważysz aż 100 kg? Jak nie dbałaś o siebie to teraz tak masz. A z tej pracy akurat lepiej zrezygnuj, bo mogą cię spotkać przykrości ze strony facetów a piw nie sprzedasz tak dużo jak np. twoja szczupła koleżanka, bo nie oszukujmy się, w tej pracy liczy się wygląd bardzo

Gość gość
Jakby mi pasztet miał sprzedać piwo to bym wolał kupić już u starszej babci hahahah. weź tą twoją koleżankę

Gość gość
Ty to powinnaś animal planet reklamując, wieloryby chociaż one sa o wiele ładniejsze od ciebie. K****a nawet gów.no jest lepsze od tłuszczu

Gość gość
Ty powinnaś raczej prezerwatywy reklamować i mówić, że jak nie będą zakladać faceci to urodzą takie coś jak ty i wtedy byś zarobiła w chÓj kasy

Gość gość
tobie proponuje tylko i wyłącznie prace jako wpieprzanie hamburgerow w macu