Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Pomyślałam teraz o takich studiach jak psychologia

Polecane posty

Może w końcu poznałabym własną osobowość, wiedziała co mnie czeka i dlaczego mam takie trudne życie. Byłoby super, gdybym miała doktorat z psychologii.

Gość gość
Na psychologię? Dziewczyno, ty najpierw lepiej zalicz maturę!

Gość gość
Wybacz, ale osoby, które idą na psychologię, by poznać siebie (często coś takiego słyszę), są później marnymi psychologami :) By poznać siebie dobrze jest wybrać się na psychoterapię. Ale to nie jest to samo, co wizyta u psychologa, nawet nie każdy psycholog ma uprawnienia do prowadzenia psychoterapii. Lepiej poszukać dobrego psychoterapeuty, Ja kiedyś się wybiorę, serio.

Gość gość
Marnymi psychologami? W ogóle nie zostają psychologami bo odpadają w przedbiegach.

Ja na razie myślę o tym, bym miała np. własny gabinet i brała 100 czy 200 złotych za terapię.

Gość gość
zejdź na ziemię

Gość belaiza90
Ja jestem na 5roku Psychologii na UJ w Krk... na studiach nie poznasz siebie,swojej osobowosci. To 5lat czytania, pisania i kucia,ciezkiego naprawde materialu. Ludzie nie zdaja sobie sprawy ze w sesji do jednego egzaminu masz lekture co ma 2tys stron. A egzaminow masz srednio ok 8na semestr. Po studiach nie mozesz prowadzic terapii ,musisz isc na kurs psychoterapeuty ktory trwa 4lata i kosztuje 10tys za rok ...

Gość gość
Co ty masz z tymi doktoratami? W kolko gadasz o tym doktoracie, ciagle w innym polu. Do tego trzeba byc bardzo skupionym na swoim celu a nie gadac w kolko o niczym

cieżki materiał na psychologii? no chyba sobie kpisz w tym momencie. psychologia to łatwy kierunek. a smerfetka aka ukryta prawda to troll, którego nie należy karmić