Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dojrzewanie, pytanie raczej dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość

Cześć. .. mam 14 lat i taki głupi problem. .. otóż nie wiem jaką mam orientację. Widziałam. .. takich pytań było mnóstwo ale... muszę się tego pozbyć. .. zawsze lubiłam chłopców, wiedziałam, że bd miała chłopaka, później męża i dużo dzieci ( bo uwielbiam duże rodziny) i tego chciałam. Pewnego razu gdzieś tam przeczytałam, że ludzie w okresie dojrzewania często myślą, że kochają osoby tej samej płci i kiedyś weszłam na takie forum i tam były pytania "nie wiem jaką mam orientację" i aż sama zaczęłam się zastanawiać. .. trwa to już kilka miesięcy i już nie wiem czego chcę i co mam w głowie. .. wyobrażam sobie związek z kobietą i z mężczyzną i nie wiem, który lepszy.. chyba z chłopakiem ale już sama nie wiem :( zawsze miałam dużą empatie. .. może staram się wczuć w syt. Takich os? Jak wyznają uczucia, jak sb dają radę w szkole, jak mówią to rodzicom? Eh.. im bardziej o tym czytam tym bardziej się w tym zagłębiałam i już nie wiem co i jak. Nie chce denerwować i martwić tym mamusi, bo ja sama nie wiem czego chcę

Gość gość
moze bi

Gość gość
Skoro chłopców lubiłaś, to tak ci już pozostanie :) podobno kobiety są bardziej bi niż hetero, więc nie masz się czym przejmować...przynajmniej na razie. Poczekaj 2-3 lata i sama będziesz wiedzieć jak to z tobą jest.

Gość gość
Bardzo dziękuję za tę odpowiedź.. mam nadzieję, że faktycznie niedługo to minie. Chciałabym po prostu powiedzieć sobie "będzie co będzie a teraz żyj i ciesz się każdą chwilą" ale jakoś w to nie potrafię uwierzyć... mama kiedyś powiedziała mi, że chyba jestem stworzona do zamartwiania się i wymyślania sobie problemów, gdy aktualnie żadnych nie mam.. może miała rację...

Gość Taki_jeden_964
Miała rację.

Gość gość
Lubisz chłopców, chcesz mieć z facetem rodzinę, ale przeczytałaś że możesz woleć dziewczyny, no to nie wiesz... nosz kur..! :D

Gość gość
"będzie co będzie a teraz żyj i ciesz się każdą chwilą" Dokladnie tak zrob