Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werus122

obfite miesiączki

Polecane posty

Cześć ! Mam taki mały problem. Mam obfite miesiączki. Ale nie aż tak bardzo ze co godzinę zmieniam podpaske czy cos w tym rodzaju ale nie mogę nosic takich podpasek jak np. "Always" tylko takich grubszych typu "Bella" bo są dla mnie za cienkie.przy korzystaniu z toalety na dnie zawsze zostaje troszkę krwi nawet po spłukaniu.na tampony się w zyciu nie przerzucę.są dla mnie poprostu niewygodne.moje miesiączki zazwyczaj nie są bolesne ale za to trwają długo np. Ostatnio trwala 9 dni.jak wiecie to napiszcie nakies sposoby jak nieco zmniejszyć krwawienie albo rozluźnić brzuch. Prosila bym jeszcze o napisanie co powinno się jeść podczas okresu.

Gość gość
Powinnaś jeść kaszankę

Gość gość
thalia-70-70-70@o2.pl Problem obfitych miesiączek dotyka chyba raczej większości kobiet,nie jesteś w tej kwesti wyjątkiem. Na obfitość okresu wpływa między innymi tryb i twoja aktywność codzienna,nie wydaje mi się aby był to jakiś wyjątkowy i niepokojący problem,owszem jest to uciążliwe i mało komfortowe ale przy odpowiednim zabezpieczeniu można z tym funkcjonować. Obecnie jest duży wybór różnorakich podpasek i nie stanowi to żadnego problemu ważny jest też odpowiedni dobór podpasek w trakcie snu,ja zawsze stosuję odpowiednie większe podpaski na noc. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania,to proszę pisz. pozdrawiam Magda

Gość gość
ja bym się tym już nie przejmowała

Gość gość
A ja mogę polecić coś świetnego na miesiączkowe bóle - Metafen działa szybko i skutecznie - dzięki niemu mogę funkcjonować normalnie - wcześniej miałam co miesiąc 3 dni wyjęte z życia ...