Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny sms u męża w komórce

Polecane posty

Gość gość

Hmmm.... Może coś poradzcie?? Wczoraj mój mąż dostał dziwnego smsa. Było późno już spał. Telefon jak zawsze leżał na stole dźwięk włączony. Sama już zastąpiłam gdy nagle sms. Wstałam zobaczyć może coś pilnego jak o tej porze a tu sms... W kim jesteś zakochany? Taka treść, nr nie zapisany w telefonie. Meczu mnie ta myśl. Czy to mogła być jakąś reklama???

Gość gość
Szkoda, że nie odpisałas "w tobie" miałabys czarno na białym a gdyby to była reklama to byłabys w plecy 2,44 zł - to niewiele, jak za taka wiedzę

Gość gość
No właśnie niby szkoda że ze podpisałam ale wolałam nie, bo może ten ktoś by odpisał dopiero dzisiaj. I by wyszło że to ja podpisałam a nie maz

Gość gość
gdy dostaję sms lub głuche telefony z jakiegoś numeru,to nie oddzwaniam ,bo koszt może wynosić i ponad 20parę zł za minutę,spisuję nr i wpisuję w google ,często się okazuje,że dany nr to z jakiegoś zodiaku płatnego,ubezpieczyciela abyś się zainteresował itd ,także miej czujność,ale nie rób paniki. Męża zapytaj,gdyby kogoś miał ,to raczej zabezpieczyłby komórkę hasłem czy jakoś inaczej

Gość gość
są takie firmy sms gdzie pracuja chłopaki studenci i wysyłają sms zaczepne , jak trafia na frajera to ładuje im zarobek więc może to do mnie kilka lat temu wysłali takie coś -" to tak jak się umówiliśmy skarbie, w kawiarni ,bede mieć na sobie czerwoną mini " nie trafili bo jestem kobietą ale jakby był facet to myslę że większość by sie napaliła

Gość gość
No właśnie nie chowa komórki zawsze na wierzc****eszcze nawet w kuchni leżała i włączony dzwonek. Zawsze mogę zagladnac ale nie robię tego nigdy. Opisałam ten nr w Google Ale nic nie wyskakuje. Zadzwoniłam pod ten nr był normalny sygnał Ale nikt nie odebrał. Ten sms przyszedł na drugi tel męża bo ma dwa numery ale też mam właśnie do niego dostęp. Byłam pewna ze to reklama bo zaczyna się na 730.

Gość gość
Hmmm o takich firmach nie słyszałam... Pierwsze słyszę. Nie miałam do czynienia nigdy z czymś takim

Gość gość
A mnie się wydaje autorko,z ę jesteś naiwna

Gość gość
No moze jestem może nie jestem. Dlatego pisze tutaj może ktoś miał podobnie. Sama niewiem co mam o tym myśleć

Gość gość
Myślałam żeby napisać pod ten nr smsa zeby się odezwała bo tutaj (imię mojego męża) bo w tej chwili maz ma tamten nr nieaktywny...ech. Ale potem może wyjść że to nie on pisze

Gość gość
Myśleć możesz co chcesz. Pytanie czego oczekujesz? Tego, że kafeterianie Cię utwierdzą w przekonaniu, że nic się nie stało.

Gość gość
a ja odnosze wrażenie odwrotne, że autorka chce dążyć do tematu że mąz ma romans i żebyśmy się w tym utwierdzały

Gość gość
Nie chce żadnego potwierdzania w żadną stronę. Pisze tu bo może ktoś miał podobnie jak ktoś wcześniej napisał o tej firmie, może jakieś rady co zrobić, pomysły. Bo niewiem

Gość gwoli wyjasnienia
jesli jestes taka ciekawa i nie daje ci to spokoju to napisz ze swojej komorki taki sam sms pod ten numer "w kim jestes zakochana" i zobaczysz czy sie bedzie cos dzialo. chocby tak dla zbytow. jesli to faktycznie jakas niunia co sie dobiera do twojego meza to pewnie twojego numeru nie zna...ale na pewno ja to zaintryguje i nie zostawi tego tak. jesli to natomiast jakas firma to nie bedzie zadnej reakcji.

Gość gość
jesli będzie to firma to będa odpisywać w nieskończoność, przecież zarabiają na tym , co ty bredzisz idiotko ? :O a jeśli to dziewczyna to się domyśli że odpowiada jego zona bosz jakie durne baby tu siedzą :O

Gość gwoli wyjasnienia
a moze niunia wcale nie wie, ze on ma zone (jesli w ogole to jest jakas niunia) a ty wyluzuj, idz pobiegaj po parku, spusc cisnienie i nie syp wyzwiskami bo to nieladnie (!) czy masz monopol na racje? (jesli tak to od dzis stawiasz kolacje)

Gość gość
730 to byl kiedys Play Fresh

Gość gość
Ja myślę tak trzeba obserwować męża i tyle. Jak się zachowuje czy coś się ostatnio nie zmieniło, np później wraca z pracy itp.

Gość gość
Hmmm.... Onav(albo nie ona) napisała na drugi nr męża ktory aktualnie jest nieaktywny. Będę musiała obserwować męża. Nic więcej nie zauważyłam. No może ze rano bardziej intensywniej pisal ze mnie kocha niż zwykle. Ale tego smsa mu wykasowalam

Gość gość
A zresztą nie będę we zawracać dupy. Co ma być to bedzie

Gość gość
Wy baby macie normalnie p*****lca z tym przeglądaniem cudzych telefonów. Facetowi takie coś by nawet do głowy nie przyszło. Słyszałyście kiedyś o czymś takim jak prywatność?

Gość gość
A za skasowanie powinnaś dostać w papel bo to już przegięcie totalne. Nie dość że czyta nie swoją korespondencję to jeszcze decyduje czy adresat może ją przeczytać czy nie. Leczcie się na nogi, bona głowę za późno

Gość gość
A czy ty gościu wyżej umiesz czytać że zrozumieniem??? Jeżeli nie to się nie wypowiadaj albo przeczytaj jeszcze raz woooolno i doookladnie mój pierwszy post

Gość gość
A jeśli była to jakaś panna na lewo to mąż ma prawo z taką kręcić tak? Ale ja już niemam głosu i muszę siedzieć cicho. A jeśli to jakaś reklama tp co to zmieni czy skasowałam czy nie

Gość gość
Ja znam cała masę facetów którzy sprawdzają komórki swoim żoną i dziewczyną

Gość gość
Nawet jakby mu tabun kochanek pisał to wara od osobistych rzeczy, nie nauczyła mama tajemnicy korespondencji? Jego listy też otwierasz nad parą?

Gość gość
To pogratulować znajomych, ja nie znam nikogo tak niewychowanego

Gość gość
Autorko obserwuj męża i powoli się zabezpieczaj na przyszłość jeśli to fałszywy alarm to spoko jeśli nie będziesz przygotowana by cię małżonek nie puścił w skarpetkach podczas rozwodu.

Gość gość
Nie no, po co czekać, już teraz się rozwiedź. Szkoda że skasowałaś tego SMS, dla sędziny po rozwodzie byłby to koronny dowód :)

Gość gość
Ja nie mogę... Pisałam że nie sprawdzam komórki męża. Tylko było późno mąż już spał a ja przysypialam i nagle rozbudzil mnie dźwięk smsa. Pomyślałam że skoro ktoś o tej porze pisze to może coś ważnego, różnie bywa. A że mąż nie zabrania mi wglądu do jego komórki i tak samo on sobie szpera w mojej kiedy chcę to przeczytałam smsa i tyle... Nie przesadzajcie z tym grzebaniem. A jak ktoś by dzwonił czy pisał bo coś by się stało to bron Boże nie patrzeć kto a najlepiej wogole nie dotykać bo to męża.... :/