Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnam

zestrzelony samolot szkoda mi dzieci tak bardzo

Polecane posty

Gość smutnam

podobno były tam 3 niemowlęta, i pewnie też ileś większych dzieci, jak myślę o tej katastrofie to zaraz o dzieciach, tak bardzo mi szkoda i przykro, że musiały zginąć przez jakichś debili :(

Gość gość
Szkoda ci jakichś bachorów? Żałosne. Jak można być tak zezwierzęconym, tak opanowanym przez prymitywny instynkt? Żal to powinno ci być np. pilota, który musiał przejść długą drogę aby być tym kim był.

Gość gość
Popierasz putina i jest Ci kogokolwiek żal?

Gość gość
Co to znaczy popierasz Putina? Ja Rosjanami gardzę, bo statystyczny Rosjanin to alkoholik, nierzadko pedofil, otępiały intelektualnie idiota i jest całkowicie omamiony propagandą rządzących, którzy za posrednictwem cenzurowanych mediów, wmawiają takiemu ruskowi, jak jest. Pojedz sobie 40 km za moskwę do jakieś wioski, to za kanister wódki dziecko ci oddadzą, mało kto do 100 popranie nie policzy, a zacmienie słońca uważają za koniec świata.

Gość gość
na pokładzie samolotu było 80 dzieci,wczoraj podawano w tv

Gość gość
Za to morderstwo powinnien być krwawy odwet na wszystkich ruskich kundli z donbasu.

Gość gość
dzisiaj nie mogłam spać,słucham non stop tv 16:20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Świat oszalał, obawiam sie że to dopiero wstęp, po Putinie spodziewam się najgorszego.

Gość gość
A mi szkoda dorosłych ludzi, którzy mieli swoje rodziny, plany. Zasrane niemowlaki mam gdzieś, świat nic nie stracił, płakać po niemowlakach będą tylko rodzice (a przecież są martwi). Ci dorośli mieli żony, mężów, rodziców, znajomych.

Było 80 dzieci na pokładzie, o zgrozo pamiętam jak 14 mscy temu ja z mezem i 2 corkami dokładnie tą linią i taką samą trasa lecialysmy z Amst do Kual. A nie szkoda ci dorosłych np. kobiet, które były matkami i dzieci przez terrorystow Ruskich będą bez mamy się wychowywać? Nie szkoda ci ze dzieci stracily ojca przez terror ruskow? Żony mężów? i mężowie żony stracili ? dla każdego jest ta tragedia

Gość gość
Czasem gram razem z Putinem w CS-a i LoL-a i gadamy sobie przez Team Spikera o polityce i powiedział jasno, że III WŚ musi być, bo go jajca swędzom od tego pokoju.

Gość gość
10.05 to chora psychicznie osoba, opętana nienawiścią do dzieci.Uważam, ze powinna mieć zakaż pisanie gdziekolwiek, czy administracja forum jest w stanie coś z tym zrobi?Czy trzeba zgłaszać na Policję w ramach art. 190, 212 lub 216 Kodeksu karnego? jeśli sprawa będzie zgłoszona, autor wpisu jak również portal będzie miał problemy natury prawnej o czym chyba nie muszę szerzej pisać?

Gość gość
gość dziś Wreszcie jakiś wpis z jajami. :)

Gość gość
I tak jest przeludnienie, dobrze że gówniarstwo zdechło

Gość gość
"10.05 to chora psychicznie osoba, opętana nienawiścią do dzieci." xx Raczej racjonalna osoba, która w ocenie wartości człowieka kieruje się rozumem, a nie instynktem.