Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia100w

Jakie odszkodowanie??

Polecane posty

Gość kasia100w

Witam.mam pytanie w środę wychodząc ze sklepu spadlam ze schodów które byly uszkodzone i wystawal drut,skrecialam sobie mocno staw skokowy,mam noge w stabilizatorze w poniedziałek zdecydują czy wloza w gips,potlukalam kolano w której sie teraz woda zbiera oraz koniec,czy sklep powinnien mi wyplacic odszkodowanie i o jaka kwotę wnioskować??

Gość gość
Najlepiej zasięgnąć porady specjalisty, który pomoże Ci ewentualnie przygotować odpowiednie dokumenty. Kiedy moja mama miała podobną sytuację korzystała z firmy Pro-Lege.

Gość dytkaa
Dokładnie, wychodzi na to, że wina sklepu. Nie wiem jak ta powyższa firma działa, ale ja znam świetną kancelarię Meritum z Łodzi, którzy świadczą także porady przez Internet. Warto się z nimi skontaktować: http://meritumodszkodowania.pl/kontakt.html :)

Gość gość
zasięgnij porady u pro-lege, pomogli mi kiedyś uzyskać fantastyczne odszkodowanie za wypadek.

Gość gość
a czy to droga firma, ta prolege? bo już sprawdziłam kilka i wynagrodzenie chcą takie, że hoho... ;/ jeszcze w ogóle wołają przed, zamiast po całej sprawie

Gość gość
no a właśnie pro-lege jest pro-fesjonalne;) i wynagrodzenie pobierają dopiero po uzyskaniu odszkodowania:)