Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie są złośliwi i wredni, zwłaszcza kafeterianie

Polecane posty

Gość gość

Muszę się przyznać, że kiedyś jak jeszcze tu dosyć często zaglądałam, zrobiłam kilka prowokacji. Oto kilka z nich i wnioski nasuną się same. Kiedyś napisałam, że mam naście lat i dostałam lanie w domu za jakieś tam przewinienie. W odpowiedzi usłyszałam, że sama sobie zasłużyłam i nikt mnie nie żałował. W drugiej prowokacji napisałam, że jestem matką i że lanie dostało dziecko (za to samo przewinienie) Wtedy również posypały się obelgi i było wielkie zbulwersowanie :D Druga prowokacja. Kiedyś napisałam o sytuacji w sklepie. Najpierw pisałam z perspektywy kupującej. Posypały się obelgi, że paniusia itd. Za drugim razem opisałam tą samą sytuację tylko z perspektywy ekspedientki. Wtedy posypały się obelgi, że jestem tumanem bez szkoły :D Kafeterianom nigdy nie dogodzisz :D

Gość gość
ameryki nie odkryłaś, wiem że tu siedzą tępe babsztyle których nikt nie chce i jak komus naubliżają to sie lepiej czują ,olej to

Gość gość
Mało tego, są tu złośliwe prowokatorki i złośliwe komentujące :/ ale wczoraj jedna pani napisała, że są jeszcze dobrzy ludzie.

też tu siedzisz :) czyżbyś była tępym babsztylem ?:D

Gość gość
buahahaha :-)

Gość gość
Allium to największy tępy babsztyl

Gość gość
Też to zauważyłam. Po prostu zawsze odpisują inaczej niż autor tematu ;)