Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kierowca z bombowca

Wymiana szyby w aucie Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 Kierowca z bombowca

No ja wiem, 偶e to typowo damskie forum ale przecie偶 kobiety te偶 maj膮 samochody. St膮d moje pytanie :) Gdzie w Warszawie mog臋 Szybko i fachowo wymieni膰 szyb臋 w samochodzie? Mo偶ecie co艣 poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oenordglass
Dzie艅 dobry, Zapraszamy do salon贸w Nordglass. Firma Nordglass cieszy si臋 dobr膮 reputacj膮 zar贸wno w艣r贸d swoich partner贸w biznesowych, jak r贸wnie偶 pracownik贸w firmy i dba o zachowanie etyki biznesu w zakresie polityki jako艣ci i 艣rodowiska. Na ka偶dym poziomie organizacji pracownicy rozumiej膮 konieczno艣膰 przestrzegania praw i obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywan膮 przez nich prac膮; wiedz膮 tak偶e, 偶e dzia艂ania firmy, w kt贸re s膮 zaanga偶owani, realizowane s膮 w my艣l tych praw. Salony Nordglass w Warszawie: [url=http://www.nordglass.pl/pl/samochodowe,c7/znajdz-serwis,a13.html]http://www.nordglass.pl/pl/samochodowe,c7/znajdz-serwis,a13.html Zapraszamy! Gdyby pojawi艂y si臋 jakie艣 pytania s艂u偶臋 pomoc膮. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert | NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taadek
Podjed藕 sobie na 艁odygow膮 w艂a艣nie do Nord Glass. Wymienia艂em tam niedawno szyb臋 boczn膮. Mog臋 Ci powiedzie膰, 偶e robota fachowa i przede wszystkim nie trzeba zostawia膰 auta na ca艂y dzie艅. 1 do 2 godzin i po sprawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierowca z bombowca
jak to m贸wi膮 " veni vidi vici " :D szyb臋 wystarczy艂o tylko lepiej osadzi膰 :) . Poprzednio wymienia艂 mi jaki艣 prywatny Pan z firmy XYZ :p. Jednak je艣li chodzi o takie rzeczy to trzeba mie膰 wpraw臋. Najlepiej robi膰 to u profesjonalist贸w. Ba艂am si臋, 偶e b臋d臋 musia艂a kupowa膰 now膮 szyb臋 ale Panowie mnie uspokoili, 偶e nie b臋dzie to konieczne - fajnie bo nie cz臋sto zdarza si臋 trafi膰 na tak uczciwych sprzedawc贸w. W dzisiejszych czasach niestety dzisiaj ju偶 wi臋kszo艣膰 pr贸buje wciska膰 niepotrzebne rzeczy na si艂臋 a tu prosz臋 ;) WIELKI PLUS dla NORDGLASS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arturak
A jaki jest koszt takiej wymiany szyby przedniej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebastian Nikulski
Drogi Arturaku, koszt wymiany szyby zale偶y g艂贸wnie od marki samochodu. Z uwagi jednak na fakt, 偶e jeste艣my najwi臋ksz膮 sieci膮 w Polsce zajmuj膮c膮 si臋 profesjonaln膮 wymian膮 szyb samochodowych, mog臋 zapewni膰, 偶e cena b臋d膮 bardzo atrakcyjna. W sprawie kosztu us艂ugi najlepiej jednak zadzwoni膰 na nasz膮 infolini臋 pod numer 801 181 181. Nasi pracownicy nie tylko podadz膮 Pani koszt, ale i skieruj膮 do najbli偶szego warsztatu. Polecam. W razie dodatkowych pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to fakt najlepiej skorzysta膰 ze sprawdzonego serwisu rok temu po艂aszczy艂em si臋 na wymian臋 szyby w pierwszym lepszym warsztacie i efekt jest taki 偶e przy uszczelce mi przecieka woda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebastian Nikulski
Dobry wiecz贸r, W takim razie polecamy si臋 na przysz艂o艣膰 ;) Wyszukiwarka salon贸w Nordglass: [http://www.nordglass.pl/pl/samochodowe,c7/znajdz-serwis,a13.html W razie dodatkowych pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierowca z bombowca
Zdecydowanie polecam. Bardzo zapunktowali mi tym, 偶e nie naci膮gaj膮 na zb臋dne koszty ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ramires999
I uwijaj膮 si臋 bardzo szybko, 1-2h i po sprawie - to kolejny plus nordglass :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oenordglass
Dzie艅 dobry, Pozwol臋 sobie jeszcze przypomnie膰, 偶e dzi臋ki naszym fachowcom naprawa szyby w Nordlgass trwa 20-25 minut, a wymiana 艣rednio oko艂o 1 h. Gdyby pojawi艂y si臋 jakie艣 pytania s艂u偶臋 pomoc膮. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert | NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artwinek
A jak wymieni臋 szyb臋 w NordGlass to dostan臋 jak膮艣 gwarancj臋 na ni膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bombell
Dobrze i dok艂adnie robi膮 to gwarancj臋 daj膮. Zajrzyj na stron臋 Nord glass tam s膮 dok艂adne informacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierowca z bombowca
Daj膮 gwarancj臋 :) Kurcz臋, powiem Wam, 偶e wcze艣niej ba艂am si臋 je藕dzi膰 na myjni臋 bo zawsze co艣 gdzie艣 ciek艂o. Dzisiaj pojecha艂am i suchutko, no nie mog臋 wyj艣膰 z podziwu. Jak w poprzednim warsztacie m贸wi艂am co si臋 dzieje to Pan powiedzia艂, 偶e nie da si臋 lepiej bo co艣 tam niby z konstrukcj膮 jest nie tak :/ a tutaj wida膰 , 偶e jednak si臋 da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sebastian Nikulski
Artwinek: otrzymuje Pan gwarancje doskonale wykonanej us艂ugi - co potwierdzili ju偶 inni czytelnicy - oraz gwarancj臋 na produkt. Zapraszamy do NodGlass. Pozdrawiam, Sebastian Mikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tammo
O NordGlass, znam t臋 firm臋 m贸j tato wymienia艂 tam szyb臋 czo艂ow膮(przedni膮), by艂 mega zadowolony. Wcze艣niej jak wymienia艂 to zaraz po wyjechaniu z warsztatu szyba p臋ka艂a po przek膮tnej. W tym przypadku nie ma takich niespodzianek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gorsik
Znam ta firm臋. Naprawiali mi boczn膮 szyb臋 . Posz艂o bardzo szybko .Cenowo by艂am r贸wnie偶 mile zaskoczona ,poniewa偶 przygotowana by艂am na troch臋 wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renika32
mi w aucie m臋偶a kamyk przeje偶d偶aj膮cego samochodu uszkodzi艂 szyb臋 i podjecha艂am w艂a艣nie do NordGlass tam naprawiono mi odprysk 偶e m膮偶 nic nie zauwa偶y艂 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehehhe ca艂e szcz臋艣cie no ja te偶 uda艂abym si臋 do Nordglass, ju偶 kiedy艣 wymieniali艣my tam szybe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oenordglass
Dzie艅 dobry, Pozwol臋 sobie uzupe艂ni膰 informacje nt. gwarancji od Nordglass, tj. oferujemy 2-letni膮 gwarancj臋 na szyb臋 i do偶ywotni膮 na jej monta偶. W razie dodatkowych pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Psuja111
Pytanie do Pana Sebasiana: jak szyba jest ubezpieczona to w ramach tego ubezpieczenia r贸wnie偶 dokonujecie napraw?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 senira44
A taka wymiana szyby to jest bardzo droga w warsztacie NordGlass?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma co oszcz臋dza膰 na jako艣ci zreszt膮 Nordglass ma ca艂膮 sie膰 wymiany szyb tak偶e moim zdaniem musi by膰 u nich taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasadazdzich
senira44 to zale偶y od modelu Twojego auta. Wiadomo, 偶e do ka偶dego modelu cena b臋dzie inna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nordglass
Szanowna Psuja111, warunki wymiany szyb w oparciu o ubezpieczenie podlegaj膮 w艂anym kryteriom. Prosz臋 o kontakt z naszym konsultantem, aby ustali膰 wszelkie szczeg贸艂y. Podaj臋 numer telefonu do bezp艂atnej infolinii: 801 181 181. W razie pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nordglass
Szanowna Senira44, cena us艂ugi zale偶y od modelu samochodu oraz od szyby, kt贸ra ma zosta膰 wymieniona (najdro偶sza jest naturalnie szyba czo艂owa). W celu ustalenia kosztu us艂ugi prosz臋 o kontakt z konsultantem (telefon bezp艂atnej infolinii: 801 181 181) lub o wizyt臋 w najbli偶szym warsztacie naszej firmy. W razie pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlass

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zawsze uszkodzona szyba podlega wymianie jak mia艂em uszkodzon膮 szyb臋 to w艂a艣nie podjecha艂em w艂a艣nie do Nordglass i na moje szcz臋艣cie sko艅czy艂o si臋 tylko na naprawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hetma艅ski78
A czy szyby tylne do kombi s膮 dost臋pne w waszych warsztatach od r臋ki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nordglass
Szanowny Hetma艅ski78, dost臋pno艣膰 szyby zale偶y od bardzo du偶ej liczby czynnik贸w, z kt贸rych marka samochodu i typ szyby to tylko dwa bardzo podstawowe. Zawsze najbezpieczniej jest zadzwoni膰 na bezp艂atny numer naszej infolinii (801 181 181) i wszystkiego si臋 dowiedzie膰. Podczas rozmowy mo偶na jednocze艣nie um贸wi膰 si臋 na wizyt臋 w najbli偶szym warsztacie naszej firmy. W razie pyta艅 pozostaj臋 do dyspozycji. Pozdrawiam, Sebastian Nikulski Online Ekspert NordGlas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hetma艅ski78
Dzwoni艂em ju偶 do warsztatu NordGlass i mam informacj臋, 偶e szyba b臋dzie we wtorek lub 艣rod臋. Tak偶e czekam i licz臋, 偶e wymiana szybko si臋 odb臋dzie i b臋d臋 m贸g艂 w ko艅cu je藕dzi膰 autem.

Udost臋pnij ten post