Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj jakaś laska z chłopakiem ciągle oglądała się na mnie w autobusie

Polecane posty

Gość gość

Stałam za nią.. i ciągle coś szeptała do tego chłopaka, odwracała się, gapiła się na mnie i ostentacyjnie ściskała go w talii. A jak później wychodziłam i mówiłam do nich przepraszam to parsknęła śmiechem. Domyślam się o co jej chodzi, mam dziwną twarz (i mam kompleksy z tego powodu) i nie mam innych cech charakterystycznych typu nadwaga czy dziwny strój. Takie sytuacje powodują, że jest ze mną jeszcze gorzej.. wiem że jestem zakompleksiona

Gość gość
A ona była jakas ładna?Olej takich tumanów a to ze była laska to powinien byc komplement dla Ciebie.Domysl sie co mam na myśli.

Gość gość
Raczej była ładna, blond dłuższe włosy, normalna buzia. Nie to co moja :/. Ja wyglądam po prostu dziwnie.. Wątpię, żeby była o mnie zazdrosna, o co można być w mojej urodzie zazdrosnym, o długi nos jak pinokio czy małe oczy..

Gość gość
Ty też masz normalna buzie,pewnie ma masę kompleksów może zauważyła ze masz lepsza figurę.Ale jedno jest pewne osoby które zwracaja uwage na czyjes mankamenty robia to zeby poczuc się lepiej,czyli muszę mieć jakieś problemy ze sobą.

Gość gość
No ja się ciągle próbuję odchudzić, bo nie lubię swoich bioder. Wydaje mi się, że są trochę przysadziste. I nóg. Nie cierpię ich. Wagę mam normalną, nawet w dolnych granicach (BMI 19 coś). Jednak piersi mam okej, i tyłek. A ta laska była młoda, miała z 15-16 lat , szczupła (w sumie wyglądała jak ja zanim nie zaczęłam dojrzewać i dupsko mi nie urosło :/). chłopak wyglądał na ciut starszego.

Gość gość
1. Trzeba było się obrócić i jej jebnąć albo powiedzieć, żeby tak nie obgadywała ładniejszych dziewczyn do swojego mena, on i tak ją zostawi. 2. Było się odezwać jak się tak gapiła czy ma jakiś problem... Na 90% procent odpowiedziałaby, że nie i skomentować, że jest wieśniarą. Mnie tak jedna podsumowała jak się chamsko patrzyłam, więc ludzi można nauczyć obycia ;) Ładniejsza była czy nie to nie ważne, takie zachowanie świadczy o kompleksach i musi być tępione....

Gość gość
ee tam, ona i tak szeptała i aż tak jawnie tego nie robiła. Nieważne.. najgorsze, że ja wszystko bardzo biorę d osiebie

Gość gość
Tylko tępa gimbaza robi sobie takie żarty. Od razu bym jej z liścia strzelił, a chłopakowi wp*dolił jak ostatniej szmacie, gdyby chciał ją bronić.

Gość gość
Napisałaś, że się odwracała i szeptała i parsknęła śmiechem jak przechodziłaś? Chodziło o ciebie. Pozwalasz, żeby ktoś cię poniżał? Dojebałabyś jej i miałaby nauczkę na resztę życia.

Gość gość
Ja jestem raczej bierna w takich sytuacjach dotyczących siebie.. niestety. Za to jak komuś coś się dzieje, potrafię pomóc. Zawsze dbałam bardziej o innych niż o siebie.. siebie nie szanuję raczej za bardzo. Cóż

Gość gość
nie przejmuj sie

Gość gość
..

Gość gość
zazdrosna debilkah

Gość gość
Znasz ją?

Gość gość
pełno takich gówniar ma innych ludzi za kogoś gorszego od siebie nie martw się , takimi idiotkami tacy ludzie są hoooja warci i lepiej ominąć toto z dala i nerwów sobie nie psuć

Gość gość
trza było ją jebbbnąc w ryj bo pewnie krzywy miała

Gość gość
Właśnie nie, powinna jej co najmniej coś powiedzieć.