Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paznokietki

dobra hybryda w wawie

Polecane posty

Gość paznokietki

duzo slyszałam o manicure hybrydowym i postanowiłam wypróbować wreszcie na swoich pazurkach - czy możecie mi polecić jakąś kosmetyczkę w wawie?

Gość iwona98
ja chodze do instytutu urody na wspólnej.

Gość lizkawawa
a nie wolałabyś sobie normalnego manicure zrobić? nie wiem czy ta hybryda nie niszczy paznokci...

Gość gość
mozesz nic nie nakładac na paznokcie to ci je warunki atmosferyczne zniszczą ;] ja tam lubie hybryde. niestety nie pomoge ci bo do instytutu chodze tylko do magdy do fryzjera, ale jakbys kiedys potrzebowała to moge Ci polecić :D

Gość paznokietki
nie bede malowac normalnymi lakierami bo raz umyje naczynia i wszystko schodzi , probpowalam juz lakierow chyba kazdej firmy i nic.

Gość gość
masz rację, jak manicure to tylko hybryda sama zaczęłam przygodę kilka lat temu i jestem uzależniona :) Byłam kiedyś u Oli z instytutu i wyszłam zadowolona, wreszcie udało sie opanować moje skórki bo mam dość twarde a wycinając cążkami tylko pogorszyłam sprawę. hybryda trzymała sie standardowo dwa tygodnie, potem ją zmyłam bo odrosty nie wyglądają za ciekawie a mnie szybko rosną paznokcie.

Gość gość
o rety nigdy nie wycinaj cążkami, tylko odsuwaj :( ja sobie też tak kiedyś załatwiłam i w ogóle okropnie to wyglada... dobrze mówią, że dłonie to wizytówka kobiety.