Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kubaguzik1995

zawistny że aż chory wbudowane

Polecane posty

Witam przyzwyczaiłem się już do tego że w towarzystwie nic nie mówię wszyscy mają gdzieś moje zdanie i często się ze mnie podśmiewują a moja osoba zapewne gdy mnie nie ma jest obiektem drwin okay JESTEM ASPOŁECZNY więc a to pójdę do pracy a to coś poczytam sobie tylko kur.. wracam wcześniej z pracy wchodzę do domu a tu moja siostra z moimi kolegami i koleżanką śmieją się gadają sobie itp (mieszkam w kawalerce) wiem nie było by w tym nic nadzwyczajnego i w sumie przykrego gdyby nie to że nie lubię patrzec jak moi znajomi są szczęśliwi rozgadani itp a ja nie ,ja po prostu nie chce tego widziec chce zyc sam ze soba tak bd dla mnie najlepiej zżera mnie zawiśc ten jest taki roześmiany rozgadany przystojny dziewczyny na niego lecą każdy go lubi a ja gbur brzydki ,nie lubiany,mało gadatliwy super ... tylko po kiego grzyba mam na to patrzec ok jestem gorszy i chce zyc w osamotnieinu i nikogo nie widziec i po co moja siostra przyprowadza tu ich .Mam to w dupie nie ważne czy to sklep ,szkoła(nauczyciel) i tak na mnie mają wyje.bane a do nich każdy taki miły no może ocene podwyższymy se podwyższaj kurva chu.j z tego że byłem lepszy w niektórych rzeczach wygrywałem to i tak on jest dobry ty słaby nosz kurva to nie jest tak że kto wygrywa ten lepszy? do tego mam je.bana psychoze to cos takiego ze odtwarzam w swojej głowie głosy najczęściej mi ubliżające i porównywające(do takiego kolegi) super ciesze się że jestem taki nie taki i że on taki fajny on z fajnym zyciem a ja rozpieszczony bahor naprawdę super jak mój ojciec naje.bany mi ubliża i chce mnie tłuc za to że sobie zupe przygrzewam super mi się mieszka w jednym pokoju i śpi na jakiś drutach w tapczanie,czasem odechciewa mi się życ mam ochote wyskoczyc przez okno czy sie pociac zeby mi te glosy ci ludzie dali spokoj (mowie ludzie bo mnie tak traktuja i mowia mi przykre rzeczy w twarz) tłamśi mnie zawiśc i nienawisc .Dlaczego tu pisze mam kilka pytan 1.Jak walczyc z zawiscia i nienawiscia 2.Jak powiedziec siostrze zeby nie zapraszala mi ich do domu 3.Znacie jakies porady dla aspołecznych

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować