Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest? błagam pomozcie

Polecane posty

Gość gość

może ktoś mi podpowie, bo ja już żyć nie mogę :/ Mam 25 lat a czuję się jak wrak, cień człowieka.. Zaczęło się po okresie dojrzewania, z roku na rok było coraz gorzej. Ciągle słyszałam, że jestem leniwa, a ja nie miałam na nic siły. Teraz mogę w ogóle nie wstawać z łóżka :o Jak mam wolne mogę spać 24 godziny na dobę, jak wstanę ledwo mogę na nogach ustać, kręci mi się w głowie i jak tylko usiądę to znowu zasypiam. Domownicy mnie budzą, myślą że jestem leniwa, a ja nie mogę wstać, jakbym co chwila traciła przytomność :( Praca to dla mnie jakiś koszmar, chodzę nieprzytomna cały dzień.. Błagam, może ktoś mi powie co ze mną jest nie tak? Byłam już u tysiąca lekarzy, różnych specjalizacji. Tarczyca ok, wątroba ok, serce ok, hormony ok, miałam robione specjalistyczne, drogie badania- NIC nie wykazały. Trzy lata temu trafiłam w końce na psychiatrę, stwierdził że to depresja, różne antydepresanty nie przyniosły ŻADNYCH efektów. Teraz nie biorę leków, nawet nie wiem kogo prosić o pomoc, do jakiego specjalisty mogę się uda. POMOCY, moje życie to koszmar :(

Gość gość
Próbowałaś zmienić całkowicie dietę? Albo wybierz się do kogos kto leczy wg medycyny chińskiej. Oni potrafią spojrzeć na człowieka całościowo.

Gość gość
Zakochaj się!

Gość gość
idź do irydologa, nie zaszkodzi a może chociaż podpowie w którym kierunku iść z diagnostyką napisz też, jaki masz mniej więcej plan dnia, ile się ruszasz, co jesz i czy bierzesz jakieś leki

Gość gość
napisz jakie masz wyniki badań tarczycy

Gość gość
Skoro byłas u wielu lekarzy i robiłaś mnóstwo badan to mysle, ze tu nikt nie jest w stanie ci pomoc. Ja znam dwie przyczyny niskie cisnienie i niski poziom zelaza ale to na pewno juz badałas

Gość gość
Może masz MS chronić fatigue syndrome? Trudne do zdiagnozowania, zwłaszcza w Polsce, gdzie medycyna jest na poziomie trzeciego świata.

Gość gość
Miało byc : chronic fatigue syndrome. Cholerna autokorekta. Nie wiem jak to się nazywa po polsku.

Gość lanser
chronic fatigue syndrome>>sądzac po nazwie to syndrom/zespol chroniczneog zmeczenia :D w tlumaczeniu z polskiego na nasze to sie len nazywa, wiem tez to mam :D

Gość gość
Ja p*****le, ten komentarz powyżej! Czy ty debilu nie rizumiesz ze nikt nie chce się tak czuć? Ze każdy woli mieć mnóstwo energii niż przesdpac życie? Qrwa, jaki zaścianek. Wiedza przeciętnego Polaka jest niestety zerowa.

Gość gość
syndrom przewlekłego zmeczenia lub cukrzyca(ale mialas robione wyniki) albo na 99% ciśnienie masz niskie tak jak ja!Niskie ciśnienie robi ze mnie trupa.serio!!!