Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaŻonaiMatka

Mój mąż źle mnie traktuje.

Polecane posty

Gość MłodaŻonaiMatka

Hej, dziewczyny. Nieczęsto bywam na takich portalach, ale moja sytuacja zmusiła mnie do tego, żeby się komuś wyżalić.. a nie mam komu. Mam 22 lata. Mojego męża poznałam w gimnazjum, ale dopiero zaczęliśmy być ze sobą w drugiej liceum. W wieku 18 lat zaszlam w ciążę, a on mnie zostawił (przy okazji przeleciał jakąś panienkę - dowiedziałam się o tym dopiero niedawno). Później jednak wróciliśmy do siebie i trzy lata temu wzięliśmy ślub cywilny. Później zaszłam w drugą ciążę, w której też mnie zostawił, aczkolwiek wróciliśmy do siebie gdy byłam w siódmym miesiącu.. Sytuacja jest totalnie masakryczna. On jest okropny.. Nie jest dobrym ojcem, ani dobrym mężem. Non stop mnie krytykuje, nic mu nie pasuje, cały czas chce seksu... Nie umie być miły, ani uczuciowy :( Czuję się jak dmuchana lala. Non stop mnie porównuje do innych dziewczyn, które mogą po '5 razy dziennie'... Już mam tego dosyć :( Teraz też wiecznie słyszę jaka to ja zła nie jestem. Że nie umiem tego, tamtego.. że dzieci krzyczą, że dziecko chce się z nim bawić, że moi rodzice są beznadziejni.. Wiecznie coś mu nie pasuje.. Nie wiem co robić :( Przy nim strasznie straciłam poczucie własnej wartości.. Poza tym wpadłam w nerwicę, z której się aktualnie leczę. On mnie zniszczy.. Dodam jeszcze, że ja nie pracuję, tylko wychowuję dzieci. Już nie mogę tak dłużej żyć, a z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że miałabym żyć bez niego..

Gość gość
Nie umiesz robic loda i tyle, a nie p*****losz od rzeczy. Zrób mnie to cie ocenię

Gość gość
Móld się o zdrówko bo o rozum za pózno

Gość gość
A tak w ogóle to dam ci 2/10 za fatyge