Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedykolwiek poszłabyś na randkę z kimś kto ma niskie IQ?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym poszła, to nie ma znaczenia dla mnie, obchodzi mnie tylko osobowość i to jak bardzo lubi moje towarzystwo. Czy macie tak samo?

Gość lanser
tak c i się tylko wydaje, obcowanie z tępakami jest nudne. po 10 minutach musiałabyś szukać pretekstu do ucieczki.

Gość gość
IQ nie wiem czy jest ważne . Nawet jeśli jest coś takiego to mogło by się podnieść w zależności od sytuacji i uczuć czyli stanu psychicznego osoby i warunków i może tego co przeszedł

Gość gość
Każdy facet który nie ćwiczy ma niskie IQ. Zamienia się w przeintelektualizowana ciote bez mięśni co sika w gacie i potrafi tylko szczuc kobiety

Gość gość
"IQ nie wiem czy jest ważne . Nawet jeśli jest coś takiego to mogło by się podnieść w zależności od sytuacji i uczuć czyli stanu psychicznego osoby i warunków i może tego co przeszedł" Może się podnieść nieznacznie, ale pewnych progów nie przekroczy. Debil nie stanie się nagle Einsteinem. Może osiągnąć wynik co najwyżej przeciętny i to z ledwością.

Gość gość
"Każdy facet który nie ćwiczy ma niskie IQ. Zamienia się w przeintelektualizowana ciote bez mięśni co sika w gacie i potrafi tylko szczuc kobiety" A czego nie ćwiczy?

Gość gość
Mięśni. Facet który ćwiczy jest spokojniejszy, bardziej męski, zrównoważony i nie p******i mądrości z d**y

Gość gość
"Mięśni. Facet który ćwiczy jest spokojniejszy, bardziej męski, zrównoważony i nie p******i mądrości z d**y" V Udowodnij, że jesteś kobietą, bo potrzebuję tego pilnie w pewnej sprawie.

Gość gość
Jak mam ci to udowodnić?