Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie bajki edukacyjne oglądają wasze dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jakie bajki edukacyjne oglądają Wasze dzieci? Nie brakuje Wam "starych" dobrych produkcji telewizji polskiej?

Gość gość
tv dla moich dzieci tabu , czytamy im bajki

Gość gość
Naprawdę? Ja do tej pory wolę przeczytać książkę niż obejrzeć film, ale bardzo lubiłam oglądać z mamą disneyowskie produkcje. Z tych nowych bajek dla dzieci klub myszki miki jest ok :).

Gość gość
ksiazka nie zaszkodzi,tv ma zly wplyw na psychike dziecka zabija koncentracje

Gość gość
O ta,o ta.... I ksiazki wazne i madre bajki,np. Krolestwo Bena i Holy,Dora,Dalej Diego,tam naprawde jest duzo wiedzy,przekazanej w prosty sposob.Wiec nie demonizujcie,ze tv jest zla!Wiadomo,ze pod kontrola i nie caly czas,ale sa wartosciowe programy,ktore warto z dzieckiem ogladac

Gość gość
niech kazdy rodzic wychowuje jak uwaza ,my z mezem mamy swoje zasady i reguly,ktore jak narazie dobrze wplywaja na dzieci.

Gość gość
"Kurczak i krowa" oraz "Happy tree friends"

Gość gość
computery ucza sie jak zabijac!!!!

Gość gość
Tssaa,a inernet to wymysl diabla :-P

Gość gość
Oczywiście że dziecko musi być pod kontrolą jak ogląda tv bo czasem pokazują się kiepskie reklamy, które wolę aby moje dziecko nie oglądało. Dlatego wolę internet jest dużo stron gdzie sama możesz wybrać co i ile ma oglądać Wasza pociecha :) A jest dużo bajek które uczą nawet języka angielskiego !!! (mój 3-letni syn powiedział do mnie "one two, three") Rewelacja!!! Moje ogląda Świnkę Peppę, Baranka Shoun, Wspaniałe Zwierzaki, Mali Einsteini. Bajki dla dzieci klinik poniżej :) http://www.bajeczki.org

Gość gość
My mamy czas i na ksiazeczke i na bajke. A ulubione mojego dziecka to dora i diego,pan robotka,wspaniale zwierzaki oraz nina i neuronki. Jak byl mlodszy to uwielbial baby jake'a:)

Gość gość
Bajki to tylko w postaci książkowej, popatrzcie - http://livro.pl/bajki Fajnych tytułów można znaleźć naprawdę dużo, pod każdy wiek, tam macie je podzielone według nazw postaci z bajek i chyba właśnie takie wasze dzieci powinny najbardziej kręcić, czyż nie? A bajki w TV? Może jeszcze ograniczajmy je do minimum. Dzieci będą jeszcze miały czas, żeby się przy tym nasiedzieć...