Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękni rodzice, brzydkie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Ona: ciemna, długie czarne włosy- lekko kręcone, duże czarne oczy, karnacja bardzo ciemna, bo cały rok chodzi brązowa. Rysy regularne, taka cyganicha- jak to się mówi. On: czarne włosy, ciemna karnacja, mocno niebieskie oczy, ale oprawa równie ciemna. Bajecznie przystojny. Każdy nie mógł się doczekać kiedy urodzi im się dziecko, ludzie mówili, że będzie piękne, opalone. Dziewczynka ma już 2 lata i jest nijaka, włoasy cienkie szare, twarz nieciekawa, cienkie usteczka, male oczy. Podobna do swojej babki od strony ojca

Gość gość
"luszie mowili,ze bedzie piekne, opalone" buhahahaha.... w takim wypadku dziecko nispelniajace podanych wymagan nalezy chyba utopic

Gość gość
No i co z tego, może wyrośnie z niej piękna dziewczyna, jak też byłam brzydka jak byłam mała rude włosy piegi a teraz jestem super fajna, każdy mężowi zazdrosci takiej oryginalnej żony, mój mąż bardzo ciemny dwaj synowie mega ciemni jak cygani po mężu,

Gość gość
jakim debilem trzeba byc, aby oceniac urode 2 letniego dziecka? Ja bylam srednim dzieckiem, mialam okragla puculowata twarz jednak od 13 roku zycia zaczelam ladniec, a w wieku 20 lat jestem o wiele ladniejsza od kolezanek, ktore byly slicznymi dziecmi