Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja jej zazdroszczę.

Polecane posty

Gość gość

Jestem u kuzynki. Robi imprezę na roczek, a że mieszka 800 km od naszej rodziny, więc zostajemy na 4 dni z całą rodziną. Zazdroszczę jej tego jak jej mąż ma kontakt z ich synem. Od rana ciągle robią coś razem. Na do niego takie podejście. Od 8 siedziałam w salonie i oglądałam telewizor, o 9 on z małym przytulnym zaszedł i robił mu mleko cały czas mały był wtulony w niego. Cały czas bawi się z nim to puszczają bańki mydlane, grają w piłkę, teraz bawią się w basenie. Uczy go pływać. Dużo mu czyta. Tylko w swoim języku, bo on nie jest Polakiem.

Gość gość
Mają 26 lat. On nie widzi świata poza synkiem i swoją żoną.

Gość gość
ale co w tym dziwnego ?gosc jest dobrym ojcem i tyle

Gość gość
To Ty świrusko od kuzynki i jej męża piłkarza?

Gość gość
Dobrym ojcem to każdy może być, ale mieć tyle miłości, czułości, cierpliwości dla dziecka nie każdy.

Gość gość
Psychiczna jesteś. Zakochalas się?

Gość gość
No juz zaraz psychiczna....ja tez mam kuzynke,ktora z kolei bardzo by chciala,zeby jej maz tak traktowal swojego synka,jak moj maz naszego...mowi nawet,ze chyba na szkolenie do mojego go wysle...bo faktycznie moj maz z malym to jak blizniaki,ze soba,na sobie,o sobie ;-) ,ale to nasz trzeci maluch po dlugiej przerwie po starszych.Choc ibwtedy nie byl zlym tata,to sam teraz stwierdzil,ze naprawde dojrzal do tej roli,a ma 44 lata(synek -3)

Gość gość
No, a oni mają 26 lat. Nie wiedziałam, że facet może tak zmienić się z imprezowego typka na ekstra ojca.

Gość gość
Jak widac moze ;-) fajny gosciu i juz ,pozazdroscic ,bo jest czego,nie kazdy jest taki

mój mąż jest taki. Ciągle coś wymyśla i razem z synem budują, majsterkują...ma masę pomysłów na wspólne spędzanie czasu. Nieraz ich obserwuję i zazdroszczę, bo ja sobie nie przypominam żebym miała jakąkolwiek więź z moim tatą i tak zostało do dziś.

Gość Mam swoje lata
A co w tym dziwnego????Mój zięć też jest bardzo opiekuńczy dla swoich dzieci małżonki.Widzę jak podaje śniadanie do łózka.Wszystko razem w domu robią.Takie powinno być małżeństwo.W moim domu też tak było gdy żył mójmąż.