Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z ta Przybylską?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od jakiegos czasu na forach wrze, ze z Anną Przybylską jest naprawdę źle, ze niby jakies pieleegniarki czy ktos inny twierdziły, ze Przybylska lezy na oddziale intensywnej terapii albo nawet w hospicjum, czy to ma jakikowiek zwiazek z prawdą? Pudelek ponoc nawet zamiescił artykuł, ze Anna przybylska nie zyje, co okazało się absurdem, na szczęscie !! czy ktokolwiek wydał jakies oswiadczenie o stanie zdrowia Ani Przybylskiej? nie chodzi mi o szczególy, ale o to czy faktycznie jest tak zle czy wszystko jest ok, a to była głupia dziennikarska prowokacja

Gość gość
Najlepiej jesli kazdy zajmie się sobą a nie cudzymi sprawami.

Gość gość
To byla prowokacja ponizej pasa! Mam nadzieje ze ktos za to beknie

Gość gość
no to się zajmij i nie wnikaj, nikt ci nie każe :)

Gość gość
santo subito !!! ludziska nie chcą wierzyć że ona zmartwychwstała z aureolą nad głową !!! :D

Gość gość
ale w koncu co jest? wszysto jest ok?

Gość gość
tzn. wiem, że choruje, ale niektórzy piszą nawet o jakimś hospicjum :O to wszystko bujda wymyślona przez media, tak? całe szczescie jesi tak

A ja coraz bardziej mam wrażenie że ktoś to zainteresowanie sztucznie napędza, bo Przybylska to żadna wielka gwiazda, szczerze powiem, że nawet jedna moje myśl w roku nie zabłądziłaby do niej gdyby nie te wszystkie rewelacje wypisywane na forum...pewnie że szkoda kobiety, alr chorych bab jest na pęczki a tu ktoś baaaaaardzo dba o reklamę, a wiadomo kto z zainteresowanych żyje z reklam :p

Gość gość
Taaa.... i takie "sztuczne zainteresowanie" napędza osoba, która walczy na drodze prawnej o to, żeby szanować jej prawo do prywatności. Rację mają ci, którzy piszą, żeś "kinga..." głupsza niż ameba.

Gość gość
oj juz nie popadajcie w paranoję, wykorzystanie choroby w celach marketingowych? absurd

Gość gość
jedni mowią, ze ją widzieli i jest cala i zdrowa inni na forach piszą, ze to kwestia godzin :O paranoja

Żebyście się nie zdziwili :) Przecież i tak jest chora, cały czas są reklamy z jej udziałem...a choroba i skandale, sądy itd nie pozwalają o niej zapomnieć. Gdyby nie to max tydzień ludzie pamiętaliby że jakaś taka śradnia sobie aktoreczka, żadna wielka gwiazda, w ogóle istnieje.

Gość gość
oj głupoty, reklamy z jej udizalem lecą bo jest ambasodorką marek, nikt jej nie wybral dlatego, ze akurat zachorowała

Gość gość
pppewnie na Ukraine poleciala hehehehe

Gość gość
Od dłuższego czasu boryka się z chorobą nowotworową widocznie jest jaikiś kryzys

Gość gość
Kinga sądzi, że reklama polega na tym, że osoby występują "na żywo". Pozostawmy ją w tym przekonaniu. Dlaczego miałyby przestać być emitowane reklamy z osobą, która żyje? To wie tylko kinga :)

Gość gość
Ale kogo obchodzi jakaś tam baba z reklamy???? Co innego celebrytka nie dość że biedna chora to jeszcze prześladowana. Głupi jesteście naprawdę że nie widzicie o co w tym chodzi :o

Gość gość
dzis mowila babeczka ze ma konktakt z pielegniarkami z bydgoszczy i na sto procent pewne jest ze ania lezy w hospicjum u nich.

Gość gość
dla mnie to przdewszystkim bardzo fajna babka , pelna dystansu do siebie i otoczenia , zagrala w kilkunastu calkiem dobrych filmach co wy do niej macie , nigdy sie nie lansowala nie biegla na kazda scianke , zyje sobie spokojnie ma swoje dzieci rodzine nie robi skandali ( wiem wiem gdzies tam cycki pokazala ale mi chodzi o to ze nie zmienia kochankow jak rekawiczki nie robi burd w knajpach nie ma zadnych skandalicznych zdjec tego typu ) , dajcie jej spokoj

Gość gość
Na samej kafe jest ze 4 topiki o tym, znajdź sobie.

Gość gość
no właśnie o to chodzi, ze jest zajebista, piękna, ma świetna rodzinę, dzieci, pracę, która kocha, Karolina Korwin- Piotrowska twierdzi, że kilka dni temu widziała ja jeżdzącą na rowerze, więc jakie hospicjum? kto to wymysla?

Gość gość
czyli co jest już prawdą?

Gość gość
prawda jest taka,ze z Ania jest BARDZO zle. modlmy sie za nia...

Gość gość
przybylska zachowuje sie jak mój ojciec gdy miał przeżuty do mózgu , sama roznosi nieprawdziwe ploty szuka sensacji w obliczu choroby

Gość gość
Skąd wiesz zle kim jestes dla niej,znasz ja.Bo ja tez ja widzialam na ulicy.