Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża i okres?

Polecane posty

Gość gość

Witam, w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test. Pozytywny. Powtórzyłam za dwa dni, znów był pozytywny. Minęły 3 dni, w nocy zaczęłam krwawić. Zrobiłam kolejny test, też pozytywny. Czy w ciąży może występować krwawienie czy to ciąża biochemiczna?

Gość gość
w ciąży miesiączka nie występuje, bo jedno wyklucza drugie, mogą pojawiać się krwawienia/plamienia, które bezwględnie należy skonsultować z lekarzem, dlaczego tego nie zrobiłaś tylko pytasz na forum???

Gość gość
Już raz poroniłam, w 9 tygodniu i lekarz mnie wyśmiał, że w ogóle śmiem dopytywać o przyczynę. To krwawienie już się nie powtórzyło, może wezwać pogotowie ?

Gość gość
to zmień lekarza, raz poroniłaś i tak lekko traktujesz sprawę- dziwię Ci się, ja już dawno byłabym w szpitalu, po co Ci pogotowie? usg ze sobą nie wożą

Gość gość
siostra mojego meza w 3 ciazach miala"okres",moim zdaniem to nie jest normalne i u niej trwalo to ok 5-6miesiecy,mowilam jej ze to nie jest okres tylko plamienie ona twierdzi ze okres-tylko jak mozna miec okres w ciazy przeciez jedno wyklucza drugie,kompletna ignorantka do tego niedouczona;p

Gość gość
Byłam na izbie przyjęć i odesłali mnie z kwitkiem. Na usg widać coś, co może być zarodkiem, ale za wcześnie by to stwierdzić. Ginekolog, który mnie badał kazał przyjść do siebie prywatnie we wtorek :-o.

Gość Joanna

Też miałam test pozytywne dwie krechy a za 5 dni miesiączka. Ciąży nie było. Zaszłam w 2 miesiącu. 

Gość asas

1 godzinę temu, Gość Joanna napisał:

Też miałam test pozytywne dwie krechy a za 5 dni miesiączka. Ciąży nie było. Zaszłam w 2 miesiącu. 

Ciąża biochemiczna najpewniej.