Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle

Polecane posty

Gość gość

Wpadliśmy z moim chłopakiem bo pękła nam gumka zażyłam escapelle i normalnie dostałam okresu tylko 4 dni wcześniej natomiast w tym miesiącu okres mi się spóźnia mimo że mam objawy podobne do PMS zrobiłam test ale wyszedł negatywnie co może być powodem ?

Gość gość
Tylko ciąża.Czeka cię skrobanka.

Gość gość
nie masz się co martwić, wszystko ok, Escapelle właśnie tak działa że przyspiesza okres a kolejna miesiączka trochę się opóźnia to też normalne z powodu wahań hormonalnych, według mnie nie ma co się martwić. Jestem pewnie starsza od ciebie i po odstawieniu jakichkolwiek hormonów (nawet po 3,4 miesiącach po odstawieniu) okres się czasem ślimaczy nawet do 15 dni po terminie

Gość gość
dziękuje za odpowiedź okresuy normalnie dostałam wkońcu więc nie wiem po co takie hamskie dogryzanie że ciąża od razu

Gość gość
nie polegaj tylko na prezerwatywie, to dość zawodny środek antykoncepcyjny, sama miałaś okazję się przekonać, pomyśl o tabletkach, u mnie miały dobry wpływ na trądzik, trochę tyłam, ale kupuję harmonellę, suplement dla kobiet stosujących antykoncepcję hormonalną i jest lepiej

Gość elkaczarna 25
Witam. proszę o rade... w 16 dniu cyklu ( jak najbardziej płodnym) mialam stosunek ze swym chlopakiem, miał prezerwatywę, ale na samym końcu zsunęła się i została u mnie w środku... wtedy był wytrysk ale on twierdzi ze wszystko zostało w gumce i szybko ją wyjął ... ja znowu nie jestem pewna...zostalo mi jeszcze 50 h ( do 72) i zastanawiam się nad wzięciem esc. nie chce ryzykować ale nie uśmiecha mi sie bo 2 miesiace temu brałam już te tabletke ( zaliczylismy wpadke) ...jak myślicie , wzięcie drugiej po tak szybkim czasie jest bardzo szkodliwe dla organizmu ??